Publikavimo data: 2025-08-19
Specialūs kotletai su krapais
Tai patys skaniausi kotletai. Visa paslaptis slypi maltiniuose, pagamintuose iš vištienos ir kiaulienos mišinio bei šviežių krapų. Išskirtinio skonio!
Žingsnis 1
Mėsą, svogūnus ir česnakus sumalkite mėsmale. Įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Baltą duoną užpilkite pienu ir palikite 5 minutėms.
Žingsnis 3
Sutrinkite duoną smulkintuvu.
Žingsnis 4
Sumaišykite mėsą ir duoną. Įmuškite 1 kiaušinį ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Į maltą mėsą suberkite smulkiai supjaustytus krapus. Vėl gerai išmaišykite. Suformuokite kotletukus ir apvoliokite juos džiūvėsėliuose.
Žingsnis 6
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir kepkite kotletus iš vienos pusės 3-4 minutes.
Žingsnis 7
Apverskite kotletus ir kepkite juos iš kitos pusės taip pat 3-4 minutes.
Žingsnis 8
Kotletai gavosi traškūs ir labai skanūs. Gero apetito!
Kategorijos