Publikavimo data: 2024-04-05
Špinatų blyneliai
Pastaraisiais metais vis labiau populiarėja žalieji blynai. Pasirodo, tokia neįprasta spalva išgaunama į tešlą įmaišius smulkintų špinatų. Tokie blyneliai patiks visiems sveikos mitybos šalininkams, nes špinatuose yra vitaminų B, C, taip pat daug mineralinių medžiagų ir mikroelementų. Šį patiekalą įvertins ir mamos - vaikai mielai valgys tokius blynus.
Žingsnis 1
Špinatus ir kiaušinius sudėkite į trintuvo dubenį ir kruopščiai susmulkinkite.
Žingsnis 2
Tada supilkite miltus, cukrų ir pieną. Išplakite tešlą iki skystos grietinės konsistencijos. Supilkite augalinį aliejų, išmaišykite ir palikite 15 minučių.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę su trupučiu aliejaus. Supilkite tešlą į keptuvės vidurį. Supilkite ant įkaitintos keptuvės ir paskirstykite tešlą po visą paviršių. Kepkite, kol iškeps iš abiejų pusių. Procedūrą kartokite, kol baigsis tešla.
Kategorijos