Špinatų grietinėlės sriuba pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Špinatų grietinėlės sriuba

Špinatų grietinėlės sriuba yra neįtikėtinai švelnios tekstūros ir sveikas patiekalas. Tai puikus būdas įtraukti špinatus į savo mitybą. Špinatų sriubos recepte galite naudoti ir šviežius, ir šaldytus lapus. Kreminiam sriubos skoniui pabrėžti pakanka neriebios 10 % grietinėlės. Vietoj augalinio aliejaus galite naudoti sviestą. Sriuba taps dar švelnesnė ir aromatingesnė. Vietoj šviežio česnako geriau vartoti džiovintą česnaką. Taip sriubos tyrė neteks kartumo ir aštraus skonio.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
59 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Riešutai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.25/5 (28 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Špinatų grietinėlės sriuba Žingsnis 1
Paruoškite daržovių pagrindą. Smulkiai supjaustykite svogūną peiliu, sudėkite jį į keptuvę su alyvuogių aliejumi, suberkite česnaką ir kepkite 3 minutes. Tada sudėkite špinatus ir pakepinkite 5 minutes.

Žingsnis 2

Špinatų grietinėlės sriuba Žingsnis 2
Išvirkite sriubą. Bulves supjaustykite kubeliais. Sudėkite bulves į sultinį ir virkite 7-10 minučių. Išimkite lauro lapą. Į sultinį sudėkite supjaustytą vištieną.

Žingsnis 3

Špinatų grietinėlės sriuba Žingsnis 3
Susmulkinkite maistą ir supilkite grietinėlę. Daržoves ir mėsą susmulkinkite trintuvu. Supilkite grietinėlę ir kelias minutes kaitinkite, kol užvirs. Pabarstykite sriubą muskato riešutu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos