Publikavimo data: 2024-09-17
Špinatų ir aštriųjų pipirų troškinys
Labai sotus ir skanus patiekalas. Švelni mėsa ir aromatingos bulvės. Labai geras pasirinkimas pietų meniu. Jį lengva paruošti.
Žingsnis 1
Supjaustytą jautieną apkepkite svieste storadugnėje keptuvėje. Po trijų minučių supilkite vandenį ir palikite troškintis 30 minučių.
Žingsnis 2
Svogūnus ir morkas supjaustykite kubeliais ir pakepinkite sausoje keptuvėje.
Žingsnis 3
Nulupkite bulves ir supjaustykite dideliais gabalais.
Žingsnis 4
Į mėsą sudėkite svogūnus, morkas, bulves, druską, juoduosius pipirus, lauro lapą ir palikite troškintis 20 minučių.
Žingsnis 5
Sudėkite aštriąsias paprikas ir lechos ir palikite 10 minučių."
Kategorijos