Špinatų pjaustymas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-13

Špinatų pjaustymas

Špinatų kotletai - sultinga, aromatinga ir labai skani mėsa ant daržovių pagrindo. Recepto pagrindas - ėriena, tačiau ją galima keisti ir kita mėsa, pavyzdžiui, kiauliena, jautiena ar veršiena. Patiekalas labai sveikas: jame yra daug B, E ir PP vitaminų, taip pat kalio, fosforo, jodo ir geležies. Įdomu tai, kad špinatai yra puikus natūralus dažiklis, kurį galima naudoti ledams, grietinei, grietinėlei ar makaronams.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
139 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Špinatų pjaustymas Žingsnis 1
Apkepkite daržoves. Į keptuvę įpilkite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus. Į keptuvę sudėkite griežinėliais supjaustytus svogūnus. Kepkite ant silpnos ugnies 10 minučių. Sumaišykite česnaką ir špinatus su svogūnais ir 1-2 min. pakepinkite daržoves kartu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Tada daržoves nukelkite nuo ugnies.

Žingsnis 2

Špinatų pjaustymas Žingsnis 2
Paruoškite kotletus. Iš abiejų pusių avienos kotletus pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Į grilio keptuvę supilkite likusį alyvuogių aliejų. Sudėkite kotletus į keptuvę. Kepkite mėsą ant grotelių 5-6 minutes iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos