Sriuba a la carte pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Sriuba a la carte

Aštrios ir skanios sriubos receptas pagal močiutės receptą. Puikiai tinka žiemos pietums ar vakarienei.
Gaminimo laikas
91 min.
Laikas virtuvėje
31 min.
Kalorijos
138 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Sriuba a la carte Žingsnis 1
Išvirkite vištieną. Į sultinį sudėkite smulkiai supjaustytas bulves.

Žingsnis 2

Sriuba a la carte Žingsnis 2
Virkite apie 10 minučių, tada sudėkite nuplautus ryžius. Virkite dar 20 minučių.

Žingsnis 3

Sriuba a la carte Žingsnis 3
Susmulkinkite svogūnus, pakepinkite juos keptuvėje, įdėkite pomidorų pastos. Po to svogūnus ir pastą sudėkite į sultinį ir virkite dar 20 minučių. Pabaigoje įberkite aštriosios paprikos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji kursai, sriubos su mėsa, sriubos su jautiena, sriubos, mėsos patiekalai, paprasta, mažai kalorijų, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, česnakų sezonas, kharcho, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kharcho su jautiena, jautienos vakarienė, kharcho su ryžiais

Kategorijos