Publikavimo data: 2025-08-17
Sriuba "Atšilimas"
Šiuo gardžios sriubos receptu su manimi pasidalijo mama. Ši sriuba yra labai soti, maistinga, o svarbiausia - ji sušildo šaltą ir drėgną žiemą. Ji ruošiama paprastai.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas stambia tarka.
Žingsnis 4
Susmulkinkite vištienos filė trintuvu.
Žingsnis 5
Smulkiai supjaustykite žalumynus.
Žingsnis 6
Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite supjaustytą filė ir kepkite 15 minučių.
Žingsnis 7
Kitoje keptuvėje augaliniame aliejuje apkepkite svogūnus ir morkas, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 8
Į verdantį vištienos sultinį sudėkite apkeptą mėsą ir daržoves ir virkite pusvalandį.
Žingsnis 9
Sudėkite bulves, įberkite druskos ir virkite, kol bulvės bus paruoštos.
Žingsnis 10
Supilkite vermišelius, prieskonius ir virkite 3 minutes.
Žingsnis 11
Sudėkite žalumynus.
Kategorijos