Sriuba "Atšilimas" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Sriuba "Atšilimas"

Šiuo gardžios sriubos receptu su manimi pasidalijo mama. Ši sriuba yra labai soti, maistinga, o svarbiausia - ji sušildo šaltą ir drėgną žiemą. Ji ruošiama paprastai.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
29 kcal.
Baltymai
3 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Bulves supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 2

Svogūnus supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Sutarkuokite morkas stambia tarka.

Žingsnis 4

Susmulkinkite vištienos filė trintuvu.

Žingsnis 5

Smulkiai supjaustykite žalumynus.

Žingsnis 6

Į įkaitintą keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite supjaustytą filė ir kepkite 15 minučių.

Žingsnis 7

Sriuba "Atšilimas" Žingsnis 7
Kitoje keptuvėje augaliniame aliejuje apkepkite svogūnus ir morkas, kol taps auksinės spalvos.

Žingsnis 8

Į verdantį vištienos sultinį sudėkite apkeptą mėsą ir daržoves ir virkite pusvalandį.

Žingsnis 9

Sudėkite bulves, įberkite druskos ir virkite, kol bulvės bus paruoštos.

Žingsnis 10

Sriuba "Atšilimas" Žingsnis 10
Supilkite vermišelius, prieskonius ir virkite 3 minutes.

Žingsnis 11

Sudėkite žalumynus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su vištiena, sriubos, paprastos, pietūs, bulvių sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, sriuba su mėsos kukuliais, receptų knyga, sriubos su malta vištiena

Kategorijos