Sriuba "Mėsos mišrainė" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Sriuba "Mėsos mišrainė"

Mėgstamiausia mūsų šeimos sriuba.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
176 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Sriuba "Mėsos mišrainė" Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite ir užvirinkite sultinį. Sudėkite svogūnus su lupenomis. Būtinai įdėkite mėsą į šaltą vandenį.

Žingsnis 2

Sriuba "Mėsos mišrainė" Žingsnis 2
Kol mėsa verda, susmulkinkite visus ingredientus. Dešrą ir kumpį supjaustykite griežinėliais, agurkus - kubeliais.

Žingsnis 3

Sriuba "Mėsos mišrainė" Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite pomidorus ir svogūnus ir pakepinkite. Tada įmaišykite pomidorų pastą.

Žingsnis 4

Sriuba "Mėsos mišrainė" Žingsnis 4
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Įdėkite į sriubą. Kai tik mėsa išvirs, supjaustykite ją griežinėliais.

Žingsnis 5

Sriuba "Mėsos mišrainė" Žingsnis 5
Po to į sriubą įdėkite mėsos, agurkų, dešros, kumpio, keptos mėsos, alyvuogių ir sūrymo. Ir virkite apie 30 minučių. 10 minučių prieš baigiant virti įdėkite lauro lapą, žirnelius ir krapus. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, padažai, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, kopūstų sezonas, morkų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su kopūstais

Kategorijos