Publikavimo data: 2025-08-18
Sriuba "Mėsos mišrainė"
Mėgstamiausia mūsų šeimos sriuba.
Žingsnis 1
Mėsą nuplaukite ir užvirinkite sultinį. Sudėkite svogūnus su lupenomis.
Būtinai įdėkite mėsą į šaltą vandenį.
Žingsnis 2
Kol mėsa verda, susmulkinkite visus ingredientus. Dešrą ir kumpį supjaustykite griežinėliais, agurkus - kubeliais.
Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite pomidorus ir svogūnus ir pakepinkite. Tada įmaišykite pomidorų pastą.
Žingsnis 4
Bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Įdėkite į sriubą.
Kai tik mėsa išvirs, supjaustykite ją griežinėliais.
Žingsnis 5
Po to į sriubą įdėkite mėsos, agurkų, dešros, kumpio, keptos mėsos, alyvuogių ir sūrymo. Ir virkite apie 30 minučių. 10 minučių prieš baigiant virti įdėkite lauro lapą, žirnelius ir krapus. Gero apetito!
Kategorijos