Sriuba su alyvuogėmis, citrina ir dešra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-11

Sriuba su alyvuogėmis, citrina ir dešra

Sriuba atsirado Petro Didžiojo laikais, prieš tai skysti patiekalai buvo vadinami žuviene, kartais juškomis nuo žodžio ausis, kuris reiškė pirmuosius patiekalus su makaronais, grūdais ar daržovėmis. Šiandien sriuba yra vienas svarbiausių patiekalų kiekvienoje šeimoje. Norėdami paįvairinti mitybą, žmonės sugalvoja įvairiausių receptų, o pastaruoju metu kulinarijoje atsirado sriuba su dešra.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
140 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (10 bal.)

Žingsnis 1

Sriuba su alyvuogėmis, citrina ir dešra Žingsnis 1
Morkas, svogūnus ir dešrą kepkite keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi. Viską gerai išmaišykite ir kepkite, kol svogūnai lengvai apskrus. Tada sudėkite marinuotus agurkus ir pomidorų pastą, išmaišykite ir kepkite dar 5 minutes.

Žingsnis 2

Sriuba su alyvuogėmis, citrina ir dešra Žingsnis 2
Į puodą su vandeniu sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves ir užvirkite, tada sudėkite kepsnį. Virkite, kol bulvės suminkštės. Likus penkioms minutėms iki virimo pabaigos sudėkite alyvuoges ir citriną.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su kiauliena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, šurpa su kiauliena, sriubos su kiaulienos šonkauliais, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su kiauliena

Kategorijos