Publikavimo data: 2024-04-17
Sriuba su bulguru ir vištiena
Bulgur itin išpopuliarėjo tarp tinkamos mitybos gerbėjų. Šios kruopos yra ne tik skanios, bet ir sotios, jose gausu ląstelienos, vitaminų ir mikroelementų. Vištienos sriuba laikoma mažai kaloringa, todėl pridėjus bulguro gaunasi puikus dietinis patiekalas. Tokią sveiką ir maistingą sriubą paruošti nėra sunku.
Žingsnis 1
Sutarkuokite morkas stambia tarka.
Žingsnis 2
Susmulkinkite svogūnus.
Žingsnis 3
Vištienos krūtinėlę supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 4
Apkepkite morkas ir svogūnus.
Žingsnis 5
Bulgurą sudėkite į tinkamą puodą ir užpilkite vandeniu, kad sriuba išvirtų.
Žingsnis 6
Kai užvirs, į puodą sudėkite vištienos krūtinėlę.
Žingsnis 7
Po 30 minučių į sultinį sudėkite keptas daržoves.
Žingsnis 8
Sriubą pasūdykite, pagardinkite pipirais, išmaišykite ir virkite 5-10 minučių, kol suminkštės.
Kategorijos