Publikavimo data: 2025-08-19
Sriuba su česnakine galouki
Čia pateikiamas neįtikėtinai skanios ir lengvai pagaminamos sriubos receptas.
Žingsnis 1
Vištieną nuplaukite ir padėkite ant didelės ugnies. Sultiniui užvirus, sumažinkite ugnį ir virkite 1 valandą.
Žingsnis 2
Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūnus supjaustykite kubeliais, o morkas sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Keptuvėje su augaliniu aliejumi 5 minutes pakepinkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 5
Dubenyje sumaišykite kiaušinį, krapus, smulkintą česnaką, žiupsnelį druskos ir grietinę.
Žingsnis 6
Suberkite miltus ir viską išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 7
Iš sultinio išimkite išvirtą mėsą. Sultinį perkoškite, sudėkite bulves ir pastatykite ant ugnies.
Žingsnis 8
Užvirus sultiniui, į jį po pusę arbatinio šaukštelio supilkite tešlą.
Žingsnis 9
Tada sudėkite kepsnį, mėsą, druską ir prieskonius ir troškinkite dar 10 minučių.
Kategorijos