Sriuba su česnakine galouki pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Sriuba su česnakine galouki

Čia pateikiamas neįtikėtinai skanios ir lengvai pagaminamos sriubos receptas.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Sriuba su česnakine galouki Žingsnis 1
Vištieną nuplaukite ir padėkite ant didelės ugnies. Sultiniui užvirus, sumažinkite ugnį ir virkite 1 valandą.

Žingsnis 2

Sriuba su česnakine galouki Žingsnis 2
Bulves nuplaukite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Sriuba su česnakine galouki Žingsnis 3
Nulupkite svogūnus ir morkas. Svogūnus supjaustykite kubeliais, o morkas sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Sriuba su česnakine galouki Žingsnis 4
Keptuvėje su augaliniu aliejumi 5 minutes pakepinkite svogūnus ir morkas.

Žingsnis 5

Sriuba su česnakine galouki Žingsnis 5
Dubenyje sumaišykite kiaušinį, krapus, smulkintą česnaką, žiupsnelį druskos ir grietinę.

Žingsnis 6

Sriuba su česnakine galouki Žingsnis 6
Suberkite miltus ir viską išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 7

Sriuba su česnakine galouki Žingsnis 7
Iš sultinio išimkite išvirtą mėsą. Sultinį perkoškite, sudėkite bulves ir pastatykite ant ugnies.

Žingsnis 8

Sriuba su česnakine galouki Žingsnis 8
Užvirus sultiniui, į jį po pusę arbatinio šaukštelio supilkite tešlą.

Žingsnis 9

Sriuba su česnakine galouki Žingsnis 9
Tada sudėkite kepsnį, mėsą, druską ir prieskonius ir troškinkite dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su vištiena, sriubos, vištienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, karštieji patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis, sriubos su vištienos skrandžiu, sriubos su pomidorų pasta

Kategorijos