Sriuba su funchoza ir grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Sriuba su funchoza ir grybais

Pagal šį receptą sriuba gaunasi tiršta ir soti. Ji tinka sotiems pietums. Ji patiks Azijos virtuvės mėgėjams ir žmonėms, mėgstantiems vidutinio aštrumo patiekalus.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
42 kcal.
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sriuba su funchoza ir grybais Žingsnis 1
Svogūną nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Morkas nulupkite ir stambiai sutarkuokite.

Žingsnis 2

Sriuba su funchoza ir grybais Žingsnis 2
Grybus supjaustykite dideliais gabalais.

Žingsnis 3

Sriuba su funchoza ir grybais Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, supilkite alyvuogių aliejų ir suberkite smulkintus svogūnus bei morkas. Maišydami kepkite ant vidutinės ugnies 3-5 minutes.

Žingsnis 4

Sriuba su funchoza ir grybais Žingsnis 4
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite česnaką. Pomidorus vienai minutei panardinkite į verdantį vandenį. Išimkite juos ir pašalinkite odeles. Smulkiai supjaustykite.

Žingsnis 5

Sriuba su funchoza ir grybais Žingsnis 5
Sudėkite grybus į keptuvę. Troškinkite, kol išgaruos grybų sultys. Jei turite konservuotų grybų, troškinkite porą minučių.

Žingsnis 6

Sriuba su funchoza ir grybais Žingsnis 6
Sudėkite česnakus, pomidorus, pomidorų padažą ir sojų padažą.

Žingsnis 7

Pagal skonį įberkite druskos ir maltų raudonųjų (arba juodųjų) pipirų. Kruopščiai išmaišykite. Troškinkite 5 minutes.

Žingsnis 8

Sriuba su funchoza ir grybais Žingsnis 8
Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite. Į puodą supilkite keptuvės turinį.

Žingsnis 9

Sriuba su funchoza ir grybais Žingsnis 9
Užvirinkite sriubą. Įdėkite funchozą. Virkite 2-3 minutes.

Žingsnis 10

Nuimkite sriubą nuo ugnies. Smulkiai supjaustykite žoleles (šviežias arba šaldytas). Supilkite sriubą į lėkštes ir papuoškite žolelėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos