Publikavimo data: 2024-06-22
Sriuba su funchoza ir grybais
Pagal šį receptą sriuba gaunasi tiršta ir soti. Ji tinka sotiems pietums. Ji patiks Azijos virtuvės mėgėjams ir žmonėms, mėgstantiems vidutinio aštrumo patiekalus.
Žingsnis 1
Svogūną nulupkite ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Morkas nulupkite ir stambiai sutarkuokite.
Žingsnis 2
Grybus supjaustykite dideliais gabalais.
Žingsnis 3
Įkaitinkite keptuvę, supilkite alyvuogių aliejų ir suberkite smulkintus svogūnus bei morkas. Maišydami kepkite ant vidutinės ugnies 3-5 minutes.
Žingsnis 4
Nulupkite ir smulkiai supjaustykite česnaką. Pomidorus vienai minutei panardinkite į verdantį vandenį. Išimkite juos ir pašalinkite odeles. Smulkiai supjaustykite.
Žingsnis 5
Sudėkite grybus į keptuvę. Troškinkite, kol išgaruos grybų sultys. Jei turite konservuotų grybų, troškinkite porą minučių.
Žingsnis 6
Sudėkite česnakus, pomidorus, pomidorų padažą ir sojų padažą.
Žingsnis 7
Pagal skonį įberkite druskos ir maltų raudonųjų (arba juodųjų) pipirų. Kruopščiai išmaišykite. Troškinkite 5 minutes.
Žingsnis 8
Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite. Į puodą supilkite keptuvės turinį.
Žingsnis 9
Užvirinkite sriubą. Įdėkite funchozą. Virkite 2-3 minutes.
Žingsnis 10
Nuimkite sriubą nuo ugnies. Smulkiai supjaustykite žoleles (šviežias arba šaldytas). Supilkite sriubą į lėkštes ir papuoškite žolelėmis.
Kategorijos