Publikavimo data: 2025-08-18
Sriuba su grybais
Paprasčiausia grybų sriuba iš grybų ant vandens, ją lengva ir paprasta paruošti, net nereikia maišyti.
Žingsnis 1
Nulupkite bulves, nuplaukite grybus, nulupkite ir kubeliais supjaustykite svogūnus, iš šaldytuvo išimkite sviestą, supilkite reikiamą voratinklio makaronų kiekį.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite plonais kubeliais, paprastai tai darau ant pjaustymo lentelės: perpjaunu bulvę pusiau, perpjaunu pusę išilgai ir įpjaunu, padarydama 5 mm įdubimą. Taip bulvės išverda labai greitai, tačiau svarbu nepervirti, kad negautumėte sriubos košės. Pievagrybius supjaustykite taip pat, kaip ir bulves, tačiau įdubimą padarykite dar mažesnį.
Žingsnis 3
Į puodą įpilkite vandens, sudėkite bulves. Kai tik vanduo užvirs, sudėkite grybus ir svogūnus, virkite dar 5 minutes. Sudėkite voratinklio makaronus ir sviestą. Druska. Virkite dar 10 minučių ir išjunkite.
Kategorijos