Publikavimo data: 2024-06-09
Sriuba su konservuotais grybais ir perlinėmis kruopomis
Sriuba su konservuotais grybais su perlinėmis kruopomis yra tiršta ir šildanti, ryški ir labai skani! Ši originali sriuba paruošiama labai greitai, o gaunasi skani ir maistinga! Į kiekvieną lėkštę galite įdėti žiupsnelį raudonėlio arba juodųjų maltų pipirų pagal pageidavimą, taip pat šiek tiek grietinės.
Žingsnis 1
Perlines kruopas nuplaukite ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Bulves supjaustykite kubeliais, morką - gabalėliais, svogūną smulkiai supjaustykite, pomidorą - kubeliais.
Žingsnis 3
Storadugnėje keptuvėje arba įkaitintoje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi pakepinkite svogūną, tada sudėkite tarkuotas morkas. Kepkite porą minučių.
Žingsnis 4
Porą minučių pakepinkite grybus ir pakepinkite daržoves.
Žingsnis 5
Sudėkite supjaustytus pomidorus ir porą minučių patroškinkite.
Žingsnis 6
Sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves ir virkite, kol bulvės suminkštės.
Žingsnis 7
Sudėkite virtas perlines kruopas ir virkite dar 10 min.
Žingsnis 8
Į sriubą sudėkite susmulkintus žalumynus.
Žingsnis 9
Suberkite žoleles, druską ir pipirus, pavirkite dar 1 minutę ir išjunkite ugnį. Uždenkite dangčiu ir palikite sriubą 10-15 minučių.
Kategorijos