Sriuba su konservuotais grybais ir perlinėmis kruopomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sriuba su konservuotais grybais ir perlinėmis kruopomis

Sriuba su konservuotais grybais su perlinėmis kruopomis yra tiršta ir šildanti, ryški ir labai skani! Ši originali sriuba paruošiama labai greitai, o gaunasi skani ir maistinga! Į kiekvieną lėkštę galite įdėti žiupsnelį raudonėlio arba juodųjų maltų pipirų pagal pageidavimą, taip pat šiek tiek grietinės.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
56 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sriuba su konservuotais grybais ir perlinėmis kruopomis Žingsnis 1
Perlines kruopas nuplaukite ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Sriuba su konservuotais grybais ir perlinėmis kruopomis Žingsnis 2
Bulves supjaustykite kubeliais, morką - gabalėliais, svogūną smulkiai supjaustykite, pomidorą - kubeliais.

Žingsnis 3

Sriuba su konservuotais grybais ir perlinėmis kruopomis Žingsnis 3
Storadugnėje keptuvėje arba įkaitintoje keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi pakepinkite svogūną, tada sudėkite tarkuotas morkas. Kepkite porą minučių.

Žingsnis 4

Sriuba su konservuotais grybais ir perlinėmis kruopomis Žingsnis 4
Porą minučių pakepinkite grybus ir pakepinkite daržoves.

Žingsnis 5

Sriuba su konservuotais grybais ir perlinėmis kruopomis Žingsnis 5
Sudėkite supjaustytus pomidorus ir porą minučių patroškinkite.

Žingsnis 6

Sriuba su konservuotais grybais ir perlinėmis kruopomis Žingsnis 6
Sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves ir virkite, kol bulvės suminkštės.

Žingsnis 7

Sriuba su konservuotais grybais ir perlinėmis kruopomis Žingsnis 7
Sudėkite virtas perlines kruopas ir virkite dar 10 min.

Žingsnis 8

Sriuba su konservuotais grybais ir perlinėmis kruopomis Žingsnis 8
Į sriubą sudėkite susmulkintus žalumynus.

Žingsnis 9

Sriuba su konservuotais grybais ir perlinėmis kruopomis Žingsnis 9
Suberkite žoleles, druską ir pipirus, pavirkite dar 1 minutę ir išjunkite ugnį. Uždenkite dangčiu ir palikite sriubą 10-15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos