Publikavimo data: 2024-09-17
Sriuba su mėsos kukuliais ir ryžiais
Tai labai lengva sriuba, kurią mėgsta visi mano šeimos nariai. Kai buvau vaikas, mano mama gamindavo ryžių sriubą su mėsos kukuliais. Sriubą labai paprasta ir greitai paruošti, o svarbiausia - ji visada būna labai skani. Įdarą naudokite pagal savo skonį.
Žingsnis 1
Pasūdykite, papipirinkite, gerai išmaišykite ir suformuokite mėsos kukuliukus sriubai.
Žingsnis 2
Supilkite vandenį į puodą, pastatykite ant ugnies ir užvirinkite.
Žingsnis 3
Į verdantį vandenį sudėkite mėsos kukulius, pasūdykite. Reguliariai nugriebkite susidariusias putas ir virkite 10 minučių.
Žingsnis 4
Prie mėsos kukulių sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite dar 5 minutes.
Žingsnis 5
Ryžius nuplaukite, perkelkite į puodą ir virkite 7 minutes.
Žingsnis 6
Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais ir perkelkite į puodą.
Žingsnis 7
Pačioje virimo pabaigoje įdėkite lauro lapą ir sriubos prieskonius. Leiskite sriubai šiek tiek pritraukti.
Kategorijos