Publikavimo data: 2024-06-22
Sriuba su mėsos kukuliais, spagečiais ir grybais
Sriuba su mėsos kukuliais, spagečiais ir grybais yra gana paprasta, bet labai soti sriuba. Faršas, spagečiai ir bulvės patiekalui suteiks sotumo, o grybai - aromato. Sriubai naudojama grietinėlė suteiks švelnaus kreminio skonio. Paprasti, bet gerai suderinti prieskoniai viską papildys maloniu skoniu.
Žingsnis 1
Grybus supjaustykite į 4 dalis. Smulkiai supjaustykite žoleles. Nulupkite bulves ir supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais. Nulupkite svogūnus ir supjaustykite juos bei morkas mažais kubeliais. Spagečius sulaužykite vidutiniais gabalėliais. Sudėkite faršą į gilų dubenį, įmuškite kiaušinį, įberkite avižinių dribsnių, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Į įkaitintą keptuvę įdėkite sviesto. Kai sviestas ištirps, sudėkite svogūnus ir morkas. Kepkite porą minučių. Į svogūnus ir morkas sudėkite grybus. Kepkite, kol grybai iškeps.
Žingsnis 3
Supilkite grietinėlę į grybus ir porą minučių troškinkite ant vidutinės ugnies po dangčiu.
Žingsnis 4
Supjaustytas bulves sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Šiek tiek pasūdykite ir virkite, kol bulvės bus pusiau išvirusios.
Žingsnis 5
Sumaišykite maltą mėsą su kiaušiniu ir avižiniais dribsniais. Iš maltos mėsos suformuokite kotletukus. Sudėkite mėsos kukulius į bulves ir virkite, kol suminkštės (apie 10 minučių). Sudėkite kreminį grybų užkandį. Supilkite spagečius ir virkite, kol spagečiai išvirs. Suberkite žoleles ir išmaišykite.
Kategorijos