Publikavimo data: 2024-05-12
Sriuba su miško grybais ir perliniais grybais
Žingsnis 1
Paruoškite daržoves. Keptuvėje augaliniame aliejuje 3-5 min. apkepkite svogūnus ir morkas iki auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Išvirkite grybus. Puode pašildykite vandenį ir sudėkite į jį sveikus grybus. Kai vanduo užvirs, nuimkite putas, įberkite druskos, pipirų ir įdėkite lauro lapą. Virkite ant vidutinės ugnies 40-50 minučių, kol suminkštės. Po to grybus išimkite iš vandens, supjaustykite kubeliais ir sudėkite atgal į vandenį.
Žingsnis 3
Baigkite virti grybų sriubą. Svogūnus ir morkas suberkite į puodą kartu su griežinėliais supjaustytais grybais. Vandeniui užvirus, supilkite perlines kruopas ir virkite 10-15 minučių. Tada sudėkite bulves. Virkite dar 15 minučių, kol bulvės bus paruoštos. Palikite sriubą valandą pastovėti.
Kategorijos