Publikavimo data: 2024-02-04
Sriuba su naminiais koldūnais receptas
Ne tik virtos ir keptos, bet ir įdėtos į sriubą, kuri savaime tampa sotesnė, sotesnė ir skanesnė. Šis receptas puikiai tinka, jei neturite laiko pirmajam ir antrajam patiekalui, bet vis tiek norite sočiai pavalgyti. Jei šaldiklyje turite koldūnų pakelį, kuris jau seniai laukė savo valandos, manykite, kad ji atėjo!
Žingsnis 1
Svogūnus ir bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Sutarkuokite morkas. Nuplaukite žaliuosius svogūnus ir krapus ir juos susmulkinkite.
Žingsnis 2
Keptuvėje su įkaitintu augaliniu aliejumi 5 minutes pakepinkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 3
Sudėkite bulves į puodą su verdančiu vandeniu ir virkite 10 minučių, tada sudėkite koldūnus ir vėl užvirinkite vandenį. Kai koldūnai išplauks, virkite dar 5 minutes.
Žingsnis 4
Į puodą sudėkite svogūnus ir morkas. Pasūdykite, pagardinkite pipirais ir virkite sriubą dar 3 minutes, tada sudėkite sviestą.
Žingsnis 5
Užpilkite sriubą smulkintomis žolelėmis ir patiekite.
Kategorijos