Publikavimo data: 2025-08-17
Sriuba su naminiais makaronais ir jautiena
Šią sriubą mėgstame dėl greito paruošimo ir nepakartojamo skonio.
Žingsnis 1
Nulupkite daržoves - bulves, morkas, svogūnus. Puodą su jautienos gabalėliais statykite ant ugnies. Nepamirškite verdant nuimti putų. Kai puodas užvirs, pastatykite jį ant silpnos ugnies ir pradėkite pjaustyti daržoves.
Žingsnis 2
Tada išminkykite tešlą. Pirmiausia gerai išmaišykite kiaušinį, druską ir aliejų ir suberkite miltus. Tešla turi būti ne per tiršta, bet ir ne minkšta. Suvyniokite ją į maišelį ir 15-20 minučių padėkite į šaldytuvą. Mėsa iki to laiko turėtų būti išvirusi.
Žingsnis 3
Dabar išimkite mėsą iš puodo ir nukoškite sultinį. Grąžinkite mėsą į sultinį ir pastatykite ant ugnies. Įmeskite bulves. Po 10 minučių virkite morkas ir svogūnus. Aš negaminu kepti. Viską virkite ant silpnos ugnies.
Žingsnis 4
Išimkite tešlą iš šaldytuvo ir labai plonai iškočiokite.
Žingsnis 5
Išvyniojus tešlą, reikia ją sulenkti, kad būtų lengviau pjaustyti. Sulenkite jį taip, kaip parodyta nuotraukoje.
Žingsnis 6
Kuo atsargiau prilaikykite tešlos kraštą ir plonai supjaustykite gautą ritinį. Virdami makaronai šiek tiek išsipūs.
Žingsnis 7
Tada atskirkite supjaustytus makaronus, kad jie nesuliptų, ir leiskite jiems šiek tiek išdžiūti. Apie 10-15 minučių. Tuomet meskite juos į verdantį puodą ir virkite dar 5 minutes. Likus 10 minučių iki viryklės išjungimo, pagal skonį galite įberti prieskonių. Aš turiu druskos ir smulkiai supjaustytų žolelių.
Kategorijos