Publikavimo data: 2024-09-14
Sriuba su rūgštynėmis ant mėsos sultinio
Rūgštynių sriuba yra mano vaikystės sriuba. Vasarą kaime močiutė visada ją gamindavo man. Į ją ji taip pat įdėdavo vieną žalią kiaušinį, ir man ji labai patiko. Mano recepte jo nėra, bet niekas nedraudžia eksperimentuoti.
Žingsnis 1
Išvirkite mėsą, kol suminkštės, ir supjaustykite ją kubeliais. Jei naudojate maltą mėsą, padarykite mėsos kukulius ir juos įmeskite į puodą išvirus bulvėms.
Žingsnis 2
Į sriubą sudėkite visas daržoves. Svogūną įdedu visą, kad vėliau galėčiau išmesti. Virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Likus penkioms minutėms iki virimo pabaigos sudėkite rūgštynes.
Kategorijos