Sriuba su rūgštynėmis ant mėsos sultinio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Sriuba su rūgštynėmis ant mėsos sultinio

Rūgštynių sriuba yra mano vaikystės sriuba. Vasarą kaime močiutė visada ją gamindavo man. Į ją ji taip pat įdėdavo vieną žalią kiaušinį, ir man ji labai patiko. Mano recepte jo nėra, bet niekas nedraudžia eksperimentuoti.
Gaminimo laikas
36 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Išvirkite mėsą, kol suminkštės, ir supjaustykite ją kubeliais. Jei naudojate maltą mėsą, padarykite mėsos kukulius ir juos įmeskite į puodą išvirus bulvėms.

Žingsnis 2

Į sriubą sudėkite visas daržoves. Svogūną įdedu visą, kad vėliau galėčiau išmesti. Virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Sriuba su rūgštynėmis ant mėsos sultinio Žingsnis 3
Likus penkioms minutėms iki virimo pabaigos sudėkite rūgštynes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos su kiauliena, sriubos, sultiniai, antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, kiaulienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, šurpa, karšti patiekalai naujiems metams, be bendrų alergenų, receptų knyga, sriubos su pomidorais, šurpa su kiauliena, sriubos su kiaulienos šonkauliais, vakarienė su bulvėmis, vakarienė su kiauliena

Kategorijos