Sriuba su rūgštynėmis ant mėsos sultinio pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-14

Sriuba su rūgštynėmis ant mėsos sultinio

Rūgštynių sriuba yra mano vaikystės sriuba. Vasarą kaime močiutė visada ją gamindavo man. Į ją ji taip pat įdėdavo vieną žalią kiaušinį, ir man ji labai patiko. Mano recepte jo nėra, bet niekas nedraudžia eksperimentuoti.
Gaminimo laikas
36 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
107 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Išvirkite mėsą, kol suminkštės, ir supjaustykite ją kubeliais. Jei naudojate maltą mėsą, padarykite mėsos kukulius ir juos įmeskite į puodą išvirus bulvėms.

Žingsnis 2

Į sriubą sudėkite visas daržoves. Svogūną įdedu visą, kad vėliau galėčiau išmesti. Virkite, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Sriuba su rūgštynėmis ant mėsos sultinio Žingsnis 3
Likus penkioms minutėms iki virimo pabaigos sudėkite rūgštynes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos