Sriuba su rūkytais šonkauliukais ir žirneliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Sriuba su rūkytais šonkauliukais ir žirneliais

Turtinga, aromatinga, kvapni, dūmų sriuba. Ją lengva išvirti. Paslaptis - žirnius pamirkyti per naktį, tada virimo laikas bus trumpesnis, o žirniai bus minkšti.
Gaminimo laikas
80 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
243 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
7 g
Alergenai: Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sriuba su rūkytais šonkauliukais ir žirneliais Žingsnis 1
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Sriuba su rūkytais šonkauliukais ir žirneliais Žingsnis 2
Bulves supjaustykite taip pat.

Žingsnis 3

Sriuba su rūkytais šonkauliukais ir žirneliais Žingsnis 3
Sutarkuokite morkas.

Žingsnis 4

Sriuba su rūkytais šonkauliukais ir žirneliais Žingsnis 4
Morkas ir svogūnus kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol suminkštės ir taps auksinės spalvos.

Žingsnis 5

Sriuba su rūkytais šonkauliukais ir žirneliais Žingsnis 5
Pagardinkite kepsnį druska ir pipirais.

Žingsnis 6

Sriuba su rūkytais šonkauliukais ir žirneliais Žingsnis 6
Šonkauliukus padėkite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 7

Sriuba su rūkytais šonkauliukais ir žirneliais Žingsnis 7
Į verdantį vandenį sudėkite bulves. Jei atsiranda putų, jas pašalinkite.

Žingsnis 8

Sriuba su rūkytais šonkauliukais ir žirneliais Žingsnis 8
Tada sudėkite žirnelius ir virkite apie 40 minučių.

Žingsnis 9

Sriuba su rūkytais šonkauliukais ir žirneliais Žingsnis 9
Kai sriuba bus beveik paruošta, sudėkite keptuvę, uždenkite ją dangčiu ir virkite apie 5-7 minutes. Sriuba paruošta!

Žingsnis 10

Sriuba su rūkytais šonkauliukais ir žirneliais Žingsnis 10
Išimkite šonkauliukus iš puodo, atskirkite mėsą nuo šonkaulių, supjaustykite nedideliais gabalėliais ir prieš patiekdami įmaišykite į sriubą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos