Publikavimo data: 2024-06-09
Sriuba su ryžiais ir šonkauliukais multicooker įrenginyje
Kiekvienos tautybės virtuvės repertuare yra bent viena sriuba. Tai gali būti aštrios, sūrios, rūgščios ir net saldžios sriubos. Kvapni ir labai skani sriuba su kiaulienos šonkauliukais ir ryžiais yra tikras atradimas, kai įprastos sriubos nusibosta ir norisi ko nors neįprasto, bet neperžengiančio komforto zonos ribų.
Žingsnis 1
Supjaustykite šonkauliukus nelabai dideliais gabalėliais, kepkite juos keptuvėje su trupučiu aliejaus apie 15 minučių, tada pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 2
Morkas sutarkuokite stambia tarka, o svogūną supjaustykite smulkiais kubeliais. Viską sudėkite į šonkauliukus ir kepkite dar 5 minutes. Tada sudėkite kubeliais supjaustytas bulves ir nuplautus ryžius.
Žingsnis 3
Supilkite vandenį į multicookerį, įjunkite gaminimo režimą ir virkite sriubą apie 25 minutes, priklausomai nuo multicookerio tipo. Pačioje pabaigoje įberkite smulkintų petražolių ir, jei reikia, druskos. Išjunkite multicookerį ir palikite sriubą dar 5 minutes virti po dangčiu.
Kategorijos