Stiprus kiaulienos blauzdos šaltibarštis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Stiprus kiaulienos blauzdos šaltibarštis

Tai tradicinis šaltibarščių receptas, naudojamas nuo senų laikų. Kiaulienos blauzdų naudojimas recepte leidžia išgauti kuo storesnį želė sluoksnį nenaudojant papildomų želė ingredientų. Ilgai verdant kiaulienos blauzdas, gaunamas tirštas, tirštas, tirštas sultinys. Jį liečiant atsiranda lipnumo efektas. Į sultinį pridėję jautienos blauzdų, sumažinsite jo riebumą ir padidinsite šaltienos tirštumą.
Gaminimo laikas
300 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.17/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Stiprus kiaulienos blauzdos šaltibarštis Žingsnis 1
Pripilkite puodą vandens ir pastatykite ant ugnies. Sudėkite daržoves, pipirus ir lauro lapą. Kai vanduo užvirs, įberkite druskos ir mėsos.

Žingsnis 2

Stiprus kiaulienos blauzdos šaltibarštis Žingsnis 2
Mėsą virkite apie 5-6 valandas. Verdant mėsa pradės atsiskirti nuo kaulo. Išimkite ją ir atskirkite į skaidulas.

Žingsnis 3

Stiprus kiaulienos blauzdos šaltibarštis Žingsnis 3
Sultinį perkoškite per sūrmaišį arba sietelį (vengdami kaulų). Paragaukite sultinio, ar jame yra druskos ir pipirų. Jei reikia, pridėkite prieskonių.

Žingsnis 4

Stiprus kiaulienos blauzdos šaltibarštis Žingsnis 4
Sudėkite mėsą į reikiamas formeles ir sudėkite česnaką.

Žingsnis 5

Stiprus kiaulienos blauzdos šaltibarštis Žingsnis 5
Supilkite sultinį ir padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos