Neįtikėtinai skanus ir sotus patiekalas su malonia rūgštele!
Žingsnis 1
Paruoškite mielinę tešlą. Supilkite į didelį šiltą dubenį, suberkite druską ir cukrų, sausas mieles, maišykite, kol druska ir cukrus ištirps.
Žingsnis 2
Išpilkite visus miltus ir užminkykite minkštą tešlą, kuri nelimpa prie rankų, ir padėkite ją šiltoje vietoje.
Žingsnis 3
Kol tešla kyla, imkitės kitų darbų. Supjaustykite mėsą mažais gabalėliais ir siųskite ją į kepimo režimu įkaitintą multicookerį.
Žingsnis 4
Svogūną supjaustykite kubeliais, morką sutarkuokite stambia tarka, šiek tiek svogūno ir morkos palikite kepti štrudeliams.
Žingsnis 5
Į mėsą sudėkite svogūnus ir morkas, o kai viskas apkeps, jei norite, galite įdėti pomidorų pastos.
Žingsnis 6
Tada sudėkite raugintus kopūstus ir nemaišykite.
Žingsnis 7
Tada sudėkite dideliais gabalais supjaustytas bulves ir užpilkite karštu vandeniu, kad bulvės nebūtų visiškai apsemtos vandeniu, pasūdykite, įberkite prieskonių (aš turėjau džiovintų daržovių ir žolelių mišinio).
Uždarykite multicooker ir perjunkite į troškinimo režimą valandai. Per 20 minučių turėtume pagaminti štrudelius.
Žingsnis 8
Ištraukite pakilusią tešlą, išminkykite ją ant stalo.
Žingsnis 9
Keptuvėje augaliniame aliejuje apkepkite svogūnus ir morkas.
Žingsnis 10
Iškočiokite tešlą ir ant jos dėkite kepsnį.
Žingsnis 11
Suvyniokite jį ir sutvirtinkite kraštus.
Žingsnis 12
Supjaustykite apskritimais ir sudėkite ant bulvių į multicooker keptuvę (nuotraukoje - po 5 minučių kepimo, pamiršau nufotografuoti žalias) ir virkite 40 minučių neatidarydami dangčio.
Žingsnis 13
Išimkite ir patiekite karštą, galite pabarstyti žolelėmis ir įpilti grietinės. Gero apetito!