Styginių pupelių troškinys pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Styginių pupelių troškinys

Ragu su šparaginėmis pupelėmis yra šiuolaikinė prancūziško patiekalo Cassoulet, kilusio iš Langedoko, versija. Tradiciškai jis buvo gaminamas moliniame puode, vadinamame casalette, iš čia kilo ir recepto pavadinimas. Pagrindinis jo ingredientas - baltosios pupelės. Tačiau klasikiniame recepte visada buvo mėsos, o mes nusprendėme pagaminti vegetarišką versiją, kuri yra sveikesnė sveikai mitybai ir mažiau riebi, ne tokia kenksminga figūrai.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
52 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 4.04/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Styginių pupelių troškinys Žingsnis 1
Paprikas supjaustykite griežinėliais. Sutarkuokite česnaką.

Žingsnis 2

Styginių pupelių troškinys Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną. Morkas supjaustykite kubeliais.

Žingsnis 3

Styginių pupelių troškinys Žingsnis 3
Cukiniją ir papriką supjaustykite griežinėliais. Sutarkuokite imbiero šaknį.

Žingsnis 4

Styginių pupelių troškinys Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų. Įmaišykite daržoves ir troškiniui skirtą imbiero šaknį, įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 5

Styginių pupelių troškinys Žingsnis 5
Virkite patiekalą ant vidutinės ugnies 30-40 minučių, po truputį pilkite tamsųjį sojų padažą.

Žingsnis 6

Styginių pupelių troškinys Žingsnis 6
Dėkite daržovių troškinį į lėkštę. Patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, kalakutienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, cukinijų sezonas, bulvių sezonas, morkų sezonas, pomidorų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, karšti naujametiniai patiekalai, troškinys, be bendrų alergenų, receptų knyga, troškinys su bulvėmis, vakarienė su bulvėmis, kalakutienos troškinys

Kategorijos