Publikavimo data: 2025-08-20
Styginių pupelių troškinys
Ragu su šparaginėmis pupelėmis yra šiuolaikinė prancūziško patiekalo Cassoulet, kilusio iš Langedoko, versija. Tradiciškai jis buvo gaminamas moliniame puode, vadinamame casalette, iš čia kilo ir recepto pavadinimas. Pagrindinis jo ingredientas - baltosios pupelės. Tačiau klasikiniame recepte visada buvo mėsos, o mes nusprendėme pagaminti vegetarišką versiją, kuri yra sveikesnė sveikai mitybai ir mažiau riebi, ne tokia kenksminga figūrai.
Žingsnis 1
Paprikas supjaustykite griežinėliais. Sutarkuokite česnaką.
Žingsnis 2
Smulkiai supjaustykite svogūną. Morkas supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 3
Cukiniją ir papriką supjaustykite griežinėliais. Sutarkuokite imbiero šaknį.
Žingsnis 4
Į keptuvę supilkite alyvuogių aliejų. Įmaišykite daržoves ir troškiniui skirtą imbiero šaknį, įberkite druskos ir pipirų.
Žingsnis 5
Virkite patiekalą ant vidutinės ugnies 30-40 minučių, po truputį pilkite tamsųjį sojų padažą.
Žingsnis 6
Dėkite daržovių troškinį į lėkštę. Patiekite.
Kategorijos