Su bulvėmis troškinta antis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-08

Su bulvėmis troškinta antis

Troškintos anties su bulvėmis gaminimo receptų yra gana daug. Kad paukštis būtų minkštas ir švelnus, jį reikia supjaustyti gabalėliais, o gaminant patiekalą naudoti ančių puodą arba puodą. Kad bulvės neišvirtų ir nevirstų košėmis, į paruoštą troškintą antį reikia įdėti bulvių. Receptas gana paprastas, tačiau patiekalui paruošti prireiks pakankamai laiko. Perkant antį verta atkreipti dėmesį į tai, kad paukštis turėtų šviesią odą su elastinga struktūra.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
255 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
3 g
Alergenai: Ne
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (12 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Su bulvėmis troškinta antis Žingsnis 1
Iškepkite antį. Gerai įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite anties gabalėlius į keptuvę ir kepkite 15 minučių, kol paruduos.

Žingsnis 2

Su bulvėmis troškinta antis Žingsnis 2
Sumaišykite antį su svogūnais ir morkomis. Sudėkite svogūnus ir morkas prie mėsos ir kepkite kartu 5 minutes. Į gautą mėsos ir daržovių mišinį įpilkite 0,5 puodelio karšto vandens, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 40 minučių, prireikus įpilkite dar vandens. Likus kelioms minutėms iki laiko pabaigos pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 3

Su bulvėmis troškinta antis Žingsnis 3
Sudėkite bulves prie paukštienos ir daržovių. Sudėkite bulvių gabalėlius ant mėsos ir užpilkite verdančiu vandeniu taip, kad vandens lygis būtų šiek tiek žemiau daržovių ir mėsos lygio. Tęskite troškinti patiekalą dar 20 minučių ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos