Publikavimo data: 2024-04-08
Su bulvėmis troškinta antis
Troškintos anties su bulvėmis gaminimo receptų yra gana daug. Kad paukštis būtų minkštas ir švelnus, jį reikia supjaustyti gabalėliais, o gaminant patiekalą naudoti ančių puodą arba puodą. Kad bulvės neišvirtų ir nevirstų košėmis, į paruoštą troškintą antį reikia įdėti bulvių. Receptas gana paprastas, tačiau patiekalui paruošti prireiks pakankamai laiko. Perkant antį verta atkreipti dėmesį į tai, kad paukštis turėtų šviesią odą su elastinga struktūra.
Žingsnis 1
Iškepkite antį. Gerai įkaitinkite augalinį aliejų, sudėkite anties gabalėlius į keptuvę ir kepkite 15 minučių, kol paruduos.
Žingsnis 2
Sumaišykite antį su svogūnais ir morkomis. Sudėkite svogūnus ir morkas prie mėsos ir kepkite kartu 5 minutes. Į gautą mėsos ir daržovių mišinį įpilkite 0,5 puodelio karšto vandens, uždenkite dangčiu ir troškinkite ant silpnos ugnies 40 minučių, prireikus įpilkite dar vandens. Likus kelioms minutėms iki laiko pabaigos pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 3
Sudėkite bulves prie paukštienos ir daržovių. Sudėkite bulvių gabalėlius ant mėsos ir užpilkite verdančiu vandeniu taip, kad vandens lygis būtų šiek tiek žemiau daržovių ir mėsos lygio. Tęskite troškinti patiekalą dar 20 minučių ant silpnos ugnies.
Kategorijos