Publikavimo data: 2025-08-20
Su bulvėmis troškinta kiauliena
Skanus ir sotus patiekalas, kuriuo džiaugiasi ir suaugusieji, ir vaikai.
Žingsnis 1
Kiaulieną supjaustykite mažais gabalėliais.
Žingsnis 2
Pagal skonį pagardinkite druska ir prieskoniais.
Žingsnis 3
Nulupkite svogūną ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 4
Bulves nulupkite ir supjaustykite kvadratėliais.
Žingsnis 5
Svogūnus sudėkite į įkaitintą keptuvę su augaliniu aliejumi ir kepkite, kol taps auksiniai.
Žingsnis 6
Sudėkite mėsą prie svogūnų ir išmaišykite.
Žingsnis 7
Kepkite, kol apskrus, apie 15 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 8
Sudėkite bulves, išmaišykite ir kepkite apie 5 minutes, retkarčiais pamaišydami.
Žingsnis 9
Supilkite vandenį, druską ir prieskonius.
Žingsnis 10
Troškinkite ant silpnos ugnies uždengę dangtį apie 30 minučių, retkarčiais pamaišydami.
Kategorijos