Su padažu keptos bulvės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Su padažu keptos bulvės

Bulvės būna aromatingos ir traškios.
Gaminimo laikas
55 min.
Laikas virtuvėje
55 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.88/5 (33 bal.)

Žingsnis 1

Su padažu keptos bulvės Žingsnis 1
Išvirkite nuluptas bulves. Virkite, kol užvirs, tada pasūdykite ir virkite 5 minutes. Nusunkite vandenį ir atvėsinkite bulves.

Žingsnis 2

Su padažu keptos bulvės Žingsnis 2
Perpjaukite bulves išilgai į 4 dalis. Atskirame dubenyje sumaišykite smulkintą česnaką ir žoleles su grietine.

Žingsnis 3

Su padažu keptos bulvės Žingsnis 3
Sudėkite bulves į puodą, suberkite prieskonius (raudonuosius ir juoduosius pipirus, prieskonines žoleles, universalius prieskonius, viską, ką mėgstate - aštrius ar švelnius) ir augalinį aliejų. Išmaišykite ir palikite 15 minučių.

Žingsnis 4

Su padažu keptos bulvės Žingsnis 4
Dėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos, išklotos folija arba pergamentiniu popieriumi. Pašaukite į gerai iki 230 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-40 minučių, priklausomai nuo orkaitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, grybų patiekalai, kepti patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, grybų sezonas, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos