Publikavimo data: 2025-08-17
Su padažu keptos bulvės
Bulvės būna aromatingos ir traškios.
Žingsnis 1
Išvirkite nuluptas bulves. Virkite, kol užvirs, tada pasūdykite ir virkite 5 minutes. Nusunkite vandenį ir atvėsinkite bulves.
Žingsnis 2
Perpjaukite bulves išilgai į 4 dalis. Atskirame dubenyje sumaišykite smulkintą česnaką ir žoleles su grietine.
Žingsnis 3
Sudėkite bulves į puodą, suberkite prieskonius (raudonuosius ir juoduosius pipirus, prieskonines žoleles, universalius prieskonius, viską, ką mėgstate - aštrius ar švelnius) ir augalinį aliejų. Išmaišykite ir palikite 15 minučių.
Žingsnis 4
Dėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos, išklotos folija arba pergamentiniu popieriumi. Pašaukite į gerai iki 230 laipsnių įkaitintą orkaitę 30-40 minučių, priklausomai nuo orkaitės.
Kategorijos