Publikavimo data: 2025-08-17
Su šonkauliukais troškintos bulvės
Labai sotus patiekalas, būtent šonkauliukai suteikia bulvėms labai įdomų aromatą ir skonį!
Žingsnis 1
Bulves nulupkite ir supjaustykite maždaug 5 mm storio pusžiedžiais.
Žingsnis 2
Nulupkite morkas, sutarkuokite jas stambia tarka.
Žingsnis 3
Nulupkite svogūną ir supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 4
Supjaustykite šonkaulius 5-7 cm ilgio gabalėliais.
Žingsnis 5
Sudėkite bulves, morkas, svogūnus ir šonkauliukus.
Žingsnis 6
Druska ir pipirai.
Žingsnis 7
Įpilkite vandens.
Žingsnis 8
Troškinkite daugiafunkcinėje keptuvėje "Braise" režimu arba slėginiame puode 1 valandą ir 30 minučių.
Kategorijos