Publikavimo data: 2024-03-28
Su vištiena ir grybais keptos bulvės
Bulvės su vištiena ir grybais - visavertis karštas patiekalas, kuris lengvai pakeis kasdienius pietus ar vakarienę. Sodraus skonio ir kvapnaus aromato patiekalas su lengva sūrio plutele nepaliks abejingų. Tokiai sočiai karšto patiekalo versijai nereikia sunkių mėsos ir paukštienos patiekalų. Patiekalas puikiai dera su prieskoniais ir žolelėmis pagal jūsų skonį. Lengvai paruošiamą karštąjį patiekalą įvertins visi prie jūsų stalo sėdintys šeimos nariai.
Žingsnis 1
Bulves supjaustykite mažais kubeliais, grybus supjaustykite plonais griežinėliais, šviežias žoleles susmulkinkite.
Žingsnis 2
Kietąjį sūrį sutarkuokite smulkia tarka.
Žingsnis 3
Į atskirą indą sudėkite bulves, pievagrybius ir sūrį, apšlakstykite majonezu, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 4
Kepimo formą ištepkite augaliniu aliejumi, perkelkite visus ingredientus.
Žingsnis 5
Kepkite 180 ℃ orkaitėje 40-50 min. Padalykite patiekalą į porcijas ir išdėliokite lėkštėse.
Kategorijos