Publikavimo data: 2025-08-17
Su vištiena keptos bulvės grietinės ir česnakų padaže
Tinka kaip karštas patiekalas bet kokiam šventiniam stalui. Bulvės būna minkštos ir aromatingos, o vištiena - traški iš išorės ir sultinga viduje.
Žingsnis 1
Pirmiausia marinuojame vištieną, turiu blauzdas ir 2 šlauneles. Sudėkite sojų padažą, aliejų, džiovintą česnaką ir mėgstamus prieskonius. Palikite 20 minučių.
Žingsnis 2
Tuo tarpu nulupkite ir nuplaukite bulves.
Žingsnis 3
Supjaustykite apskritimais ir pagal skonį pasūdykite.
Žingsnis 4
Paruoškite padažą, sumaišykite grietinę, majonezą, susmulkintą česnaką, papriką ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Supilkite ant bulvių ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 6
Įkaitinkite orkaitę iki 180 g. Sudėkite bulves į kepimo indą.
Žingsnis 7
Ant bulvių sudėkite marinuotą vištieną ir pašaukite į orkaitę 50 minučių.
Žingsnis 8
Patiekalas paruoštas, belieka tik papuošti šviežiomis daržovėmis ir patiekti.
Kategorijos