Publikavimo data: 2024-06-09
Sūdytos lašišos suktinukai
Suktinukai yra japoniškas patiekalas. Suktinukai yra tam tikras sušių porūšis. Manoma, kad pirmasis suktinukas buvo pagamintas 1973 m. Los Andžele. Virėjas nusprendė sušius šiek tiek modifikuoti pagal amerikietiškąjį receptą. Jam atrodė, kad švelnios žuvies ir riebaus avokado derinys yra geras derinys. Šiandien suktinukai gaminami su daugybe skirtingų įdarų. Švelnios žuvies, avokado ir šviežių daržovių derinys užkariavo visą pasaulį. Svarbiausia suktinukuose yra tinkamai išvirti ryžiai, tačiau nieko sudėtingo čia nėra. Paruošti užtruksite ne daugiau kaip 45 minutes, o savo šeimą pradžiuginsite neįprastu ir skaniu patiekalu.
Žingsnis 1
Išvirkite ryžius suši. Geriausia naudoti storadugnį puodą. Ryžius sudėkite į puodą ir užpilkite maždaug 125 ml vandens. Pastatykite puodą ant silpnos ugnies, uždenkite dangčiu. Neatidarydami dangčio užvirinkite ryžius. Sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite dar 15 minučių neatidarydami dangčio. Atidarykite dangtį, uždenkite ryžius švariu rankšluosčiu ir vėl uždėkite dangtį, palikite ryžius taip brinkti 15 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą ryžiams. Sumaišykite ryžių actą, druską ir cukrų. Maišykite, kol cukrus ir druska ištirps. Užpilkite padažą ant ryžių ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Atskirkite avokadą nuo kauliuko ir nulupkite odelę. Agurką, avokadą, žuvies filė ir papriką supjaustykite plonomis juostelėmis. Ant pusės "nori" lapo sudėkite ryžius ir paskleiskite juos po visą lapo paviršių. Ant viršaus sudėkite žuvį ir daržoves. Viską susukite naudodami kilimėlį.
Kategorijos