Sūdytos lašišos suktinukai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sūdytos lašišos suktinukai

Suktinukai yra japoniškas patiekalas. Suktinukai yra tam tikras sušių porūšis. Manoma, kad pirmasis suktinukas buvo pagamintas 1973 m. Los Andžele. Virėjas nusprendė sušius šiek tiek modifikuoti pagal amerikietiškąjį receptą. Jam atrodė, kad švelnios žuvies ir riebaus avokado derinys yra geras derinys. Šiandien suktinukai gaminami su daugybe skirtingų įdarų. Švelnios žuvies, avokado ir šviežių daržovių derinys užkariavo visą pasaulį. Svarbiausia suktinukuose yra tinkamai išvirti ryžiai, tačiau nieko sudėtingo čia nėra. Paruošti užtruksite ne daugiau kaip 45 minutes, o savo šeimą pradžiuginsite neįprastu ir skaniu patiekalu.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.14/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sūdytos lašišos suktinukai Žingsnis 1
Išvirkite ryžius suši. Geriausia naudoti storadugnį puodą. Ryžius sudėkite į puodą ir užpilkite maždaug 125 ml vandens. Pastatykite puodą ant silpnos ugnies, uždenkite dangčiu. Neatidarydami dangčio užvirinkite ryžius. Sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite dar 15 minučių neatidarydami dangčio. Atidarykite dangtį, uždenkite ryžius švariu rankšluosčiu ir vėl uždėkite dangtį, palikite ryžius taip brinkti 15 minučių.

Žingsnis 2

Sūdytos lašišos suktinukai Žingsnis 2
Paruoškite padažą ryžiams. Sumaišykite ryžių actą, druską ir cukrų. Maišykite, kol cukrus ir druska ištirps. Užpilkite padažą ant ryžių ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Sūdytos lašišos suktinukai Žingsnis 3
Atskirkite avokadą nuo kauliuko ir nulupkite odelę. Agurką, avokadą, žuvies filė ir papriką supjaustykite plonomis juostelėmis. Ant pusės "nori" lapo sudėkite ryžius ir paskleiskite juos po visą lapo paviršių. Ant viršaus sudėkite žuvį ir daržoves. Viską susukite naudodami kilimėlį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos