Publikavimo data: 2024-06-08
Suflė su kremu
Suflė - paprastas ir skanus prancūzų virtuvės patiekalas. Kremas desertui suteikia sodrų ir švelnų kreminį skonį. Uogos yra ryškus ir neįprastas šio patiekalo akcentas. Patiekalas yra saldoko skonio. Jis labiausiai tinka šventėms ir šeimos susibūrimams.
Žingsnis 1
Paimkite miltus ir sumaišykite juos su sviestu. Tada suberkite kepimo miltelius, grietinę ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Padalykite tešlą į 7 dalis ir kiekvieną iškočiokite į juostelę. Įsitikinkite, kad tešla nėra per stora.
Žingsnis 3
Išilgai kiekvienos juostelės dėkite po vyšnią ir užspauskite kraštus. Dėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 25 minutėms.
Žingsnis 4
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vanile. Tada įmaišykite krakmolą. Užvirinkite pieną ir nuolat maišydami supilkite kiaušinių masę. Kai užvirs, nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti. Į grietinėlę sudėkite sviestą ir išmaišykite.
Žingsnis 5
Į formą sudėkite vyšnių juosteles ir patepkite jas kremu. Tada papuoškite pabarstukais. Palikite mirkti 4 valandas.
Kategorijos