Suflė su kremu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Suflė su kremu

Suflė - paprastas ir skanus prancūzų virtuvės patiekalas. Kremas desertui suteikia sodrų ir švelnų kreminį skonį. Uogos yra ryškus ir neįprastas šio patiekalo akcentas. Patiekalas yra saldoko skonio. Jis labiausiai tinka šventėms ir šeimos susibūrimams.
Gaminimo laikas
130 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
223 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.92/5 (36 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Suflė su kremu Žingsnis 1
Paimkite miltus ir sumaišykite juos su sviestu. Tada suberkite kepimo miltelius, grietinę ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Suflė su kremu Žingsnis 2
Padalykite tešlą į 7 dalis ir kiekvieną iškočiokite į juostelę. Įsitikinkite, kad tešla nėra per stora.

Žingsnis 3

Suflė su kremu Žingsnis 3
Išilgai kiekvienos juostelės dėkite po vyšnią ir užspauskite kraštus. Dėkite ant kepimo skardos ir pašaukite į iki 180 °C įkaitintą orkaitę 25 minutėms.

Žingsnis 4

Suflė su kremu Žingsnis 4
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vanile. Tada įmaišykite krakmolą. Užvirinkite pieną ir nuolat maišydami supilkite kiaušinių masę. Kai užvirs, nukelkite nuo ugnies ir palikite atvėsti. Į grietinėlę sudėkite sviestą ir išmaišykite.

Žingsnis 5

Suflė su kremu Žingsnis 5
Į formą sudėkite vyšnių juosteles ir patepkite jas kremu. Tada papuoškite pabarstukais. Palikite mirkti 4 valandas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos