Suktinukai su krabų lazdelėmis, avokadu ir lašiša pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Suktinukai su krabų lazdelėmis, avokadu ir lašiša

Suktinukai - visame pasaulyje mėgstamas japoniškas patiekalas. Pagal populiarumą su juo gali lygintis tik pica ir mėsainiai. Yra tūkstančiai suktinukų variantų, įskaitant karštus ir net saldžius suktinukus. Garsiausiu ir net klasikiniu galima vadinti raudonosios žuvies suktinukus. Tačiau, kaip ir visų receptų, jų sudėtis keičiasi priklausomai nuo virėjo, gimsta vis nauji ir nauji receptai. Šios metamorfozės pavyzdys - suktinukai su krabų lazdelėmis, avokadu ir lašiša.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
144 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 4/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Suktinukai su krabų lazdelėmis, avokadu ir lašiša Žingsnis 1
Užpilkite ryžius 650 ml vandens ir pastatykite ant ugnies. Kai užvirs, virkite, kol vanduo visiškai įsigers. Tada uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies dar 15 min. Išvirusius ryžius nukelkite nuo ugnies, bet dar 10 min. palaikykite keptuvėje po dangčiu. Šiek tiek atvėsusius ryžius sudėkite į dubenį, supilkite ryžių actą ir atsargiai išmaišykite.

Žingsnis 2

Suktinukai su krabų lazdelėmis, avokadu ir lašiša Žingsnis 2
Nulupkite agurką ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite avokadą, išskobkite kauliuką ir taip pat supjaustykite. Krabų lazdeles supjaustykite griežinėliais jų neišvyniodami.

Žingsnis 3

Suktinukai su krabų lazdelėmis, avokadu ir lašiša Žingsnis 3
Ant kilimėlio padėkite maistinės plėvelės gabalėlį. Lengvai patepkite aliejumi ir ant jo uždėkite norio lapą. Ant jo plonu sluoksniu paskleiskite ryžius, o ant jų - varškės sūrį, avokadą, lašišą, agurką ir krabų lazdeles, susukite suktinuką. Tą patį padarykite ir su likusiais lakštais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos