Publikavimo data: 2024-06-16
Suktinukai su krabų lazdelėmis, avokadu ir lašiša
Suktinukai - visame pasaulyje mėgstamas japoniškas patiekalas. Pagal populiarumą su juo gali lygintis tik pica ir mėsainiai. Yra tūkstančiai suktinukų variantų, įskaitant karštus ir net saldžius suktinukus. Garsiausiu ir net klasikiniu galima vadinti raudonosios žuvies suktinukus. Tačiau, kaip ir visų receptų, jų sudėtis keičiasi priklausomai nuo virėjo, gimsta vis nauji ir nauji receptai. Šios metamorfozės pavyzdys - suktinukai su krabų lazdelėmis, avokadu ir lašiša.
Žingsnis 1
Užpilkite ryžius 650 ml vandens ir pastatykite ant ugnies. Kai užvirs, virkite, kol vanduo visiškai įsigers. Tada uždenkite dangčiu ir virkite ant silpnos ugnies dar 15 min. Išvirusius ryžius nukelkite nuo ugnies, bet dar 10 min. palaikykite keptuvėje po dangčiu. Šiek tiek atvėsusius ryžius sudėkite į dubenį, supilkite ryžių actą ir atsargiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Nulupkite agurką ir supjaustykite plonais griežinėliais. Nulupkite avokadą, išskobkite kauliuką ir taip pat supjaustykite. Krabų lazdeles supjaustykite griežinėliais jų neišvyniodami.
Žingsnis 3
Ant kilimėlio padėkite maistinės plėvelės gabalėlį. Lengvai patepkite aliejumi ir ant jo uždėkite norio lapą. Ant jo plonu sluoksniu paskleiskite ryžius, o ant jų - varškės sūrį, avokadą, lašišą, agurką ir krabų lazdeles, susukite suktinuką. Tą patį padarykite ir su likusiais lakštais.
Kategorijos