Publikavimo data: 2024-06-22
Suktinukai su krabų lazdelėmis duonoje
Suktinukai su apkeptomis krabų lazdelėmis - puikus receptas išbandyti kažką naujo suktinukuose. Malonaus ryžių skonio ir acto rūgštelės derinys su krabų lazdelėmis bei varškės minkštumu puikiai dera su traškia duonele.
Žingsnis 1
Ryžius gerai nuplaukite, kol vanduo taps skaidrus. Perpilkite į puodą, pagal skonį pasūdykite ir virkite, kol suminkštės.
Žingsnis 2
Supilkite actą į virtus ryžius ir gerai išmaišykite, kad actas padengtų visus ryžius.
Žingsnis 3
Ant maistinės plėvelės blizgia puse į apačią padėkite norio lapą. Ant jo dėkite saują ryžių ir tolygiai paskleiskite ant lakšto, kad ryžiai būtų maždaug 1,5 cm nuo viršaus ir apačios. Supjaustykite agurką griežinėliais ir sudėkite ant ryžių. Tada sudėkite krabų lazdeles ir sūrį.
Žingsnis 4
Atsargiai susukite į ritinėlį, visada užlenkdami kraštą, kurį vyniojate į ritinio vidų.
Žingsnis 5
Po truputį pilkite miltus į kiaušinius, nuolat maišydami, kad nesusidarytų gumuliukų.
Žingsnis 6
Paruoštus suktinukus apvoliokite miltų ir kiaušinio mišinyje, tada apvoliokite džiūvėsėliuose.
Žingsnis 7
Kepkite iš visų pusių, kol apskrus. Paruoštus suktinukus supjaustykite vienodais gabalėliais.
Kategorijos