Publikavimo data: 2024-06-22
Suktinukai su lašiša ir avokadu
Suktinukai su lašiša ir avokadu - skanus, sotus ir sveikas japonų virtuvės patiekalas. Taip yra todėl, kad lašišoje yra daug lengvai virškinamų baltymų, taip pat daug kalcio ir fosforo, kurie teigiamai veikia kaulus ir dantis. Avokade gausu vitaminų E, A, K ir B grupės vitaminų, taip pat tokių mineralų kaip kalis, jodas ir magnis. Be to, vaisiuose yra lengvai virškinamų riebalų. Produktas rekomenduojamas esant širdies ir virškinimo sutrikimams.
Žingsnis 1
Užvirkite 2 puodelius vandens. Ryžius sudėkite į verdantį vandenį ir uždenkite dangčiu. Tradiciniame japonų recepte ryžiai nesūdomi. Virkite ant vidutinės ugnies 5 minutes, tada sumažinkite ugnį ir virkite ryžius dar 10 minučių (arba kol suminkštės). Išjunkite ugnį ir palikite ryžius po dangčiu pastovėti dar 5-10 minučių.
Žingsnis 2
Nulupkite avokadą ir išimkite kauliuką. Supjaustykite išilgai plonomis juostelėmis. Taip pat plonomis juostelėmis supjaustykite lengvai sūdytą lašišą.
Žingsnis 3
Ant kilimėlio sudėkite ryžius. Suformuokite tokio pat dydžio ryžių sluoksnį, kaip ir nori lakštas. Ant ryžių uždėkite nori lakštą.
Žingsnis 4
Išilgai norio vidurio paskleiskite kreminio sūrio juostelę. Ant sūrio uždėkite lašišą. Ant viršaus uždėkite avokadą.
Žingsnis 5
Kilimėliu suformuokite kvadratinę dešrą. Įmerkite ją į sezamo sėklas.
Žingsnis 6
Gautą vyniotinį supjaustykite į 6 arba 8 dalis.
Kategorijos