Suktinukai su lašiša ir žaliaisiais svogūnais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Suktinukai su lašiša ir žaliaisiais svogūnais

Puiki sūdytos žuvies porcija - vienas mėgstamiausių japoniškų užkandžių.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
208 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (21 bal.)

Žingsnis 1

Suktinukai su lašiša ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 1
Ryžius išvirkite ryžių viryklėje. Tinka bet kokie ryžiai.

Žingsnis 2

Suktinukai su lašiša ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 2
Agurką supjaustykite ilgomis juostelėmis, svogūną nuplaukite.

Žingsnis 3

Suktinukai su lašiša ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 3
Švelniai pasūdytą žuvį supjaustykite ilgomis juostelėmis.

Žingsnis 4

Suktinukai su lašiša ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 4
Ant nori lakšto paskleiskite karštus ryžius, išdėliokite žuvį, agurkus, svogūnus. Galite naudoti kitus priedus, kaip jums patinka.

Žingsnis 5

Suktinukai su lašiša ir žaliaisiais svogūnais Žingsnis 5
Naudodami bambukinį kilimėlį susukite ritinėlius. Supjaustykite aštriu peiliu kąsnio dydžio gabalėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, egzotiški, paprasti, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, suktinukai, ryžių patiekalai, žalios žuvies užkandžiai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, krabų lazdelės suktinukai, raudonos žuvies suktinukai, žuvies suktinukai, sūrio suktinukai

Kategorijos