Publikavimo data: 2025-08-19
Suktinukai su lašiša ir žaliaisiais svogūnais
Puiki sūdytos žuvies porcija - vienas mėgstamiausių japoniškų užkandžių.
Žingsnis 1
Ryžius išvirkite ryžių viryklėje. Tinka bet kokie ryžiai.
Žingsnis 2
Agurką supjaustykite ilgomis juostelėmis, svogūną nuplaukite.
Žingsnis 3
Švelniai pasūdytą žuvį supjaustykite ilgomis juostelėmis.
Žingsnis 4
Ant nori lakšto paskleiskite karštus ryžius, išdėliokite žuvį, agurkus, svogūnus. Galite naudoti kitus priedus, kaip jums patinka.
Žingsnis 5
Naudodami bambukinį kilimėlį susukite ritinėlius. Supjaustykite aštriu peiliu kąsnio dydžio gabalėliais.
Kategorijos