Publikavimo data: 2024-06-09
Suktinukai su midijomis ir lašiša
Paruošę midijų ir lašišų suktinukų, vaišinkite svečius tradiciniais japonų virtuvės patiekalais. Galite pagaminti dviejų rūšių suktinukus. Pirmajame - ryžiai derinami su lašiša, avokadu ir švelniu Filadelfijos sūriu ir patiekiami šalti. O antrieji suktinukai ruošiami su midijomis, šviežiais agurkais ir taip pat su Filadelfijos sūriu. Šie suktinukai kepami tešloje, kuri vėliau tampa traškia plutele. Nepaisant skirtingo pateikimo, abiejų rūšių suktinukai yra puikaus skonio.
Žingsnis 1
Sumaišykite virtus ryžius su obuolių actu, druska, cukrumi ir 6 valgomaisiais šaukštais verdančio vandens. Žuvį, agurką ir avokadą supjaustykite ilgomis juostelėmis. Ryžius tolygiai paskleiskite ant nori lakšto, tada juostelėmis išdėliokite žuvį, Filadelfijos sūrį ir avokadą ir suvyniokite.
Žingsnis 2
Kitą suktinuką gaminkite taip pat, bet vietoj žuvies ant ryžių dėkite midijų (marinuotų arba virtų) ir šviežių agurkų. Paruoškite tešlą suktinukams kepti, sumaišydami miltus ir vandenį.
Žingsnis 3
Suktinukus perpjaukite per pusę, pamirkykite tešloje ir iš visų pusių apvoliokite džiūvėsėliuose. Suktinukus kepkite gerai įkaitintame augaliniame aliejuje. Kepkite po dvi minutes iš abiejų pusių.
Kategorijos