Suktinukas su dešra ir sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-05

Suktinukas su dešra ir sūriu

Dešros su sūriu vyniotinis primena dešros vyniotinį. Suktinukai plačiai paplitę Europoje. Noras greitai paruošti užkandį iš improvizuotų produktų virėjams davė idėją išpūsti vyniotinį su dešra. O kad jis turėtų rudai traškią plutelę, kepkite jį orkaitėje. Pagal receptą reikia naudoti sluoksniuotą tešlą. Norėdami išsirinkti kokybišką sluoksniuotą tešlą, atidžiai perskaitykite jos sudėtį. Joje neturi būti transriebalų, cukraus ir jo pakaitalų, dažiklių.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
316 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Glitimo turintys grūdai, Maisto priedai, Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.95/5 (19 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Suktinukas su dešra ir sūriu Žingsnis 1
Susukite ritinėlį. Sluoksniuotą tešlą iškočiokite kočėlu. Tešlą patepkite plonu majonezo sluoksniu, pabarstykite tarkuotu sūriu ir dešra. Ant viršaus sudėkite žoleles.

Žingsnis 2

Suktinukas su dešra ir sūriu Žingsnis 2
Iškepkite vyniotinį. Suvyniokite tešlą ir įdarą į ritinį. Supjaustykite jį 5 cm griežinėliais. Įmuškite ir išmaišykite vištienos kiaušinį ir aptepkite tešlą. Įkaitinkite orkaitę iki 180 ˚C temperatūros. Kepimo skardą išklokite kepimo pergamentu. Ant skardos sudėkite ritinio gabalėlius ir 15 min. pašaukite į orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos