Publikavimo data: 2025-08-17
Sultinga ant grotelių kepta tešla
Ant grotelių kepti mini kotletukai su daržovėmis yra sultingi, švelnūs ir beprotiškai skanūs. Ant grotelių kepta mėsa gali drąsiai konkuruoti su bet kuriuo kitu ant grotelių keptu maistu. Gausite sultingą, mėsingą ir neįtikėtinai skanų bei sveiką patiekalą. Šis būdas yra paprasčiausias ir lengviausias būdas kepti juostelėmis pjaustytą mėsą ant grotelių.
Žingsnis 1
Mėsą supjaustykite maždaug 2 cm pločio kepsniais. Pagardinkite druska ir pipirais. Šiek tiek apskrudinkite mėsą ir sudėkite ją į atskirą dubenį.
Žingsnis 2
Kai mėsa šiek tiek pastovės, prie jos pridėkite smulkiai supjaustytą svogūną. Mėsą ir svogūnus užpilkite puse pomidorų sulčių. Viską gerai išmaišykite ir palikite marinuotis 2 valandas.
Žingsnis 3
Po marinavimo kepkite mėsą ant grotelių apie 10 minučių iš kiekvienos pusės, stengdamiesi, kad ji neperdžiūtų. Kol mėsa kepa, paruoškite garnyrą.
Žingsnis 4
Keptuvėje arba gilioje keptuvėje alyvuogių aliejuje pakepinkite smulkiai supjaustytą salierą, svogūną ir česnaką, kol suminkštės. Tada sudėkite į 4 dalis supjaustytus pomidorus.
Žingsnis 5
Į daržoves taip pat sudėkite pupeles ir raugintus kopūstus. Supilkite likusią pusę puodelio sulčių ir troškinkite 10 minučių, kol visiškai išvirs. Ant viršaus pabarstykite smulkintų krapų.
Kategorijos