Publikavimo data: 2025-08-20
Sultinga antis medaus padaže
Ančių mėsa yra šiek tiek kietesnė už vištieną. Tačiau ji labai sultinga ir maistingesnė už vištieną. Antį galima kepti visą, įdaryti garnyru ir daržovėmis. Grietinėlės ir medaus padažas suteikia ančiai saldumo ir kreminio skonio, kuris labai maloniai dera su anties mėsa. Šis patiekalas taps pagrindiniu šventinio stalo patiekalu ir maloniai nustebins visus svečius.
Žingsnis 1
Išpjaukite antį ir sudėkite į gilų dubenį. Supilkite visus prieskonius, pieną, sojų padažą ir medų. Nulupkite ir išspauskite česnaką ir pridėkite prie anties. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite antį su visais prieskoniais. Palikite marinuotis pusantros valandos.
Žingsnis 2
Įdėkite antį į kepimo rankovę ir uždarykite. Kepkite mėsą 180 laipsnių temperatūroje 60 minučių. Likus 15 minučių iki kepimo pabaigos, rankovę perpjaukite, kad mėsa paruduotų.
Kategorijos