Sultinga antis medaus padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Sultinga antis medaus padaže

Ančių mėsa yra šiek tiek kietesnė už vištieną. Tačiau ji labai sultinga ir maistingesnė už vištieną. Antį galima kepti visą, įdaryti garnyru ir daržovėmis. Grietinėlės ir medaus padažas suteikia ančiai saldumo ir kreminio skonio, kuris labai maloniai dera su anties mėsa. Šis patiekalas taps pagrindiniu šventinio stalo patiekalu ir maloniai nustebins visus svečius.
Gaminimo laikas
210 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
298 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
27 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.15/5 (20 bal.)

Žingsnis 1

Sultinga antis medaus padaže Žingsnis 1
Išpjaukite antį ir sudėkite į gilų dubenį. Supilkite visus prieskonius, pieną, sojų padažą ir medų. Nulupkite ir išspauskite česnaką ir pridėkite prie anties. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Gerai išmaišykite antį su visais prieskoniais. Palikite marinuotis pusantros valandos.

Žingsnis 2

Sultinga antis medaus padaže Žingsnis 2
Įdėkite antį į kepimo rankovę ir uždarykite. Kepkite mėsą 180 laipsnių temperatūroje 60 minučių. Likus 15 minučių iki kepimo pabaigos, rankovę perpjaukite, kad mėsa paruduotų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, anties patiekalai, įspūdingas receptas, sala, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos