Publikavimo data: 2024-05-19
Sultinga ėriena sojų padaže
Ne visada lengva tinkamai iškepti ėrieną, kartais mėsa būna kieta, todėl, kad to išvengtumėte, stenkitės pirkti mėsą iš patikimų gamintojų. Kuo jaunesnis buvo gyvulys, tuo švelnesnis ir skanesnis bus išvirtas patiekalas. Taip pat atkreipkite dėmesį į plėvių ir venų skaičių, jų neturėtų būti daug. Aviena yra labiau šventinis patiekalas, nes jai paruošti reikia daug laiko.
Žingsnis 1
Supjaustykite ėriuką ne per dideliais gabalėliais, kad mėsa spėtų gerai iškepti. Pabarstykite mėsą druska ir pipirais ir įtrinkite.
Žingsnis 2
Mėsą kepkite keptuvėje, kol ji taps auksinė, tada įmeskite lauro lapą, pagal skonį įberkite pipirų, tada įpilkite sojų padažo, kad jis visiškai padengtų mėsą.
Žingsnis 3
Troškinkite mėsą mažiausiai pusantros valandos ant silpnos ugnies, kad išgaruotų visas skysčio perteklius ir mėsa sugertų kuo daugiau sojų padažo. Pabaigoje sudėkite tarkuotą česnaką.
Kategorijos