Sultinga ėriena sojų padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Sultinga ėriena sojų padaže

Ne visada lengva tinkamai iškepti ėrieną, kartais mėsa būna kieta, todėl, kad to išvengtumėte, stenkitės pirkti mėsą iš patikimų gamintojų. Kuo jaunesnis buvo gyvulys, tuo švelnesnis ir skanesnis bus išvirtas patiekalas. Taip pat atkreipkite dėmesį į plėvių ir venų skaičių, jų neturėtų būti daug. Aviena yra labiau šventinis patiekalas, nes jai paruošti reikia daug laiko.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
80 min.
Kalorijos
221 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
18 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.85/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga ėriena sojų padaže Žingsnis 1
Supjaustykite ėriuką ne per dideliais gabalėliais, kad mėsa spėtų gerai iškepti. Pabarstykite mėsą druska ir pipirais ir įtrinkite.

Žingsnis 2

Sultinga ėriena sojų padaže Žingsnis 2
Mėsą kepkite keptuvėje, kol ji taps auksinė, tada įmeskite lauro lapą, pagal skonį įberkite pipirų, tada įpilkite sojų padažo, kad jis visiškai padengtų mėsą.

Žingsnis 3

Sultinga ėriena sojų padaže Žingsnis 3
Troškinkite mėsą mažiausiai pusantros valandos ant silpnos ugnies, kad išgaruotų visas skysčio perteklius ir mėsa sugertų kuo daugiau sojų padažo. Pabaigoje sudėkite tarkuotą česnaką.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos