Sultinga ėriena su bulvėmis ir prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Sultinga ėriena su bulvėmis ir prieskoniais

Aviena su bulvėmis ir prieskoniais bus puiki šventinio mėsos patiekalo alternatyva. Rinkitės jauno gyvulio mėsą, kad galėtumėte mėgautis skoniu. Tinkamai iškepta mėsa tirps burnoje ir džiugins visus svečius. Prieskoniai ir bulvės tik sustiprins ir taip puikų skonį. Šviežios prieskoninės žolelės patiekalui suteiks dar daugiau aromato.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
7 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Sultinga ėriena su bulvėmis ir prieskoniais Žingsnis 1
Atskirai saulėgrąžų aliejuje apkepkite kvadratėliais supjaustytas bulves. Tuomet pirmiausia apkepkite mėsą, tada morkas ir svogūnus supjaustykite žiedais. Sudėkite prie mėsos.

Žingsnis 2

Sultinga ėriena su bulvėmis ir prieskoniais Žingsnis 2
Po kelių minučių sudėkite griežinėliais pjaustytas paprikas. Sudėkite pomidorus ir troškinkite porą minučių. Tada sudėkite bulves ir supilkite vandenį, kad apsemtų daržoves. Kai patiekalas užvirs, galite sudėti reikiamus prieskonius ir paskutinę akimirką įdėti žolelių, baziliko, lauro lapelio, troškinti dar kelias minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, ėrienos patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, česnakų sezonas, be bendrų alergenų, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos