Publikavimo data: 2024-05-19
Sultinga ėriena su bulvėmis ir prieskoniais
Aviena su bulvėmis ir prieskoniais bus puiki šventinio mėsos patiekalo alternatyva. Rinkitės jauno gyvulio mėsą, kad galėtumėte mėgautis skoniu. Tinkamai iškepta mėsa tirps burnoje ir džiugins visus svečius. Prieskoniai ir bulvės tik sustiprins ir taip puikų skonį. Šviežios prieskoninės žolelės patiekalui suteiks dar daugiau aromato.
Žingsnis 1
Atskirai saulėgrąžų aliejuje apkepkite kvadratėliais supjaustytas bulves. Tuomet pirmiausia apkepkite mėsą, tada morkas ir svogūnus supjaustykite žiedais. Sudėkite prie mėsos.
Žingsnis 2
Po kelių minučių sudėkite griežinėliais pjaustytas paprikas. Sudėkite pomidorus ir troškinkite porą minučių. Tada sudėkite bulves ir supilkite vandenį, kad apsemtų daržoves. Kai patiekalas užvirs, galite sudėti reikiamus prieskonius ir paskutinę akimirką įdėti žolelių, baziliko, lauro lapelio, troškinti dar kelias minutes.
Kategorijos