Sultinga ėriena su džiovintomis slyvomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-19

Sultinga ėriena su džiovintomis slyvomis

Nepaisant to, kad ėriena nėra tokia populiari kaip kitų rūšių mėsa, ji turi daug privalumų. Pirmiausia joje mažai riebalų ir kalorijų, o likusių naudingų medžiagų nėra dar daugiau. Šios rūšies mėsoje yra magnio, kalcio, natrio, fosforo, kalio ir geležies. Taip pat yra pakankamai lecitino, kuris būtinas insulino gamybai.
Gaminimo laikas
720 min.
Laikas virtuvėje
230 min.
Kalorijos
233 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga ėriena su džiovintomis slyvomis Žingsnis 1
Nupjaukite mėsą nuo kaulo, padalykite ją į nedidelius gabalėlius ir nusiųskite į puodą, kuriame ji bus verdama.

Žingsnis 2

Sultinga ėriena su džiovintomis slyvomis Žingsnis 2
Į mėsą sudėkite džiovintas slyvas, smulkiai supjaustytą česnaką, druską ir mėsos prieskonius. Išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir palikite šaldytuve marinuotis iki ryto.

Žingsnis 3

Sultinga ėriena su džiovintomis slyvomis Žingsnis 3
Prieš pat virimą įpilkite į mėsą 0,5 litro vandens, pastatykite puodą ant didelės ugnies, užvirinkite ir sumažinkite ugnį. Kai užvirs tolygiai ir tolygiai, uždenkite dangčiu. Virkite ant silpnos ugnies, kol mėsa išvirs.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos