Publikavimo data: 2024-05-19
Sultinga ėriena su džiovintomis slyvomis
Nepaisant to, kad ėriena nėra tokia populiari kaip kitų rūšių mėsa, ji turi daug privalumų. Pirmiausia joje mažai riebalų ir kalorijų, o likusių naudingų medžiagų nėra dar daugiau. Šios rūšies mėsoje yra magnio, kalcio, natrio, fosforo, kalio ir geležies. Taip pat yra pakankamai lecitino, kuris būtinas insulino gamybai.
Žingsnis 1
Nupjaukite mėsą nuo kaulo, padalykite ją į nedidelius gabalėlius ir nusiųskite į puodą, kuriame ji bus verdama.
Žingsnis 2
Į mėsą sudėkite džiovintas slyvas, smulkiai supjaustytą česnaką, druską ir mėsos prieskonius. Išmaišykite. Uždenkite dangčiu ir palikite šaldytuve marinuotis iki ryto.
Žingsnis 3
Prieš pat virimą įpilkite į mėsą 0,5 litro vandens, pastatykite puodą ant didelės ugnies, užvirinkite ir sumažinkite ugnį. Kai užvirs tolygiai ir tolygiai, uždenkite dangčiu. Virkite ant silpnos ugnies, kol mėsa išvirs.
Kategorijos