Sultinga įdaryta antis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Sultinga įdaryta antis

Sultinga įdaryta antis - tai patiekalas, ruošiamas šventiniams stalams kaip pagrindinis patiekalas. Įdarui gali būti naudojami įvairūs produktai, dažniausiai daržovės. Ančių mėsa yra labai sultinga ir sultinga, ją puikiai papildo daržovės.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
45 min.
Kalorijos
258 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)

Žingsnis 1

Sultinga įdaryta antis Žingsnis 1
Sojų padažą supilkite į puodą. Įpilkite medaus, pipirų ir žolelių. Nulupkite česnaką ir išspauskite jį per presą. Sudėkite česnaką į padažą ir pasūdykite. Visus ingredientus išmaišykite.

Žingsnis 2

Sultinga įdaryta antis Žingsnis 2
Į kepimo indą įdėkite foliją. Antį sudėkite ant folijos ir aptepkite marinatu. Palikite marinuotis 3 valandas.

Žingsnis 3

Sultinga įdaryta antis Žingsnis 3
Nulupkite česnakus ir morkas. Svogūną supjaustykite gabalėliais, o morkas sutarkuokite. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Pievagrybius supjaustykite į 4 dalis ir sudėkite prie daržovių. Kepkite, kol grybai iškeps.

Žingsnis 4

Sultinga įdaryta antis Žingsnis 4
Įdarykite antį keptomis daržovėmis. Kepkite pusantros valandos 180 laipsnių temperatūroje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, paukštienos patiekalai, anties patiekalai, įspūdingas receptas, sala, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, karštieji naujametiniai patiekalai, be įprastų alergenų, receptų knyga

Kategorijos