Publikavimo data: 2025-08-20
Sultinga įdaryta antis
Sultinga įdaryta antis - tai patiekalas, ruošiamas šventiniams stalams kaip pagrindinis patiekalas. Įdarui gali būti naudojami įvairūs produktai, dažniausiai daržovės. Ančių mėsa yra labai sultinga ir sultinga, ją puikiai papildo daržovės.
Žingsnis 1
Sojų padažą supilkite į puodą. Įpilkite medaus, pipirų ir žolelių. Nulupkite česnaką ir išspauskite jį per presą. Sudėkite česnaką į padažą ir pasūdykite. Visus ingredientus išmaišykite.
Žingsnis 2
Į kepimo indą įdėkite foliją. Antį sudėkite ant folijos ir aptepkite marinatu. Palikite marinuotis 3 valandas.
Žingsnis 3
Nulupkite česnakus ir morkas. Svogūną supjaustykite gabalėliais, o morkas sutarkuokite. Įkaitinkite keptuvę ir supilkite aliejų. Sudėkite svogūnus ir morkas ir kepkite, kol taps auksinės spalvos. Pievagrybius supjaustykite į 4 dalis ir sudėkite prie daržovių. Kepkite, kol grybai iškeps.
Žingsnis 4
Įdarykite antį keptomis daržovėmis. Kepkite pusantros valandos 180 laipsnių temperatūroje.
Kategorijos