Publikavimo data: 2024-05-20
Sultinga jautienos nugarinė su prieskoniais
Folijoje virta jautienos nugarinė išsaugo visas naudingąsias savybes, išlieka sultinga ir minkšta, nes verdama savo sultyse, sumaišytose su prieskoniais. Šį mėsos gaminimo būdą labai vertina visi geros mitybos mėgėjai, nes dietologai jį laiko vienu iš mažiau kaloringų.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite mėtų lapelius, sumaišykite aliejų, garstyčias ir citrinos sultis. Mėsą įtrinkite šiuo mišiniu, ant viršaus užbarstykite dar mėtų ir įtrinkite. Įdėkite mėsą į foliją ir trumpam palikite marinuotis šaldytuve.
Žingsnis 2
Tada pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę 50 minučių, tada kepkite 180 °C temperatūroje, kol iškeps. Prieš išjungdami atidarykite foliją, kad apskrustų. Patiekite su žalumynais ir daržovėmis.
Kategorijos