Sultinga jautienos nugarinė su prieskoniais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-20

Sultinga jautienos nugarinė su prieskoniais

Folijoje virta jautienos nugarinė išsaugo visas naudingąsias savybes, išlieka sultinga ir minkšta, nes verdama savo sultyse, sumaišytose su prieskoniais. Šį mėsos gaminimo būdą labai vertina visi geros mitybos mėgėjai, nes dietologai jį laiko vienu iš mažiau kaloringų.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
100 min.
Kalorijos
216 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
16 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (20 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga jautienos nugarinė su prieskoniais Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite mėtų lapelius, sumaišykite aliejų, garstyčias ir citrinos sultis. Mėsą įtrinkite šiuo mišiniu, ant viršaus užbarstykite dar mėtų ir įtrinkite. Įdėkite mėsą į foliją ir trumpam palikite marinuotis šaldytuve.

Žingsnis 2

Sultinga jautienos nugarinė su prieskoniais Žingsnis 2
Tada pašaukite į iki 200 °C įkaitintą orkaitę 50 minučių, tada kepkite 180 °C temperatūroje, kol iškeps. Prieš išjungdami atidarykite foliją, kad apskrustų. Patiekite su žalumynais ir daržovėmis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos