Sultinga kariuota kiauliena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Sultinga kariuota kiauliena

Kiauliena labai gerai atstato energiją, be to, joje yra daug daugiau B grupės vitaminų, palyginti su kitų rūšių mėsa. Kiaulieną galima ruošti įvairiais būdais, tačiau paprasčiausias ir labiausiai paplitęs būdas - troškinta mėsa su svogūnais ir prieskoniais. Paruošta pagal šį receptą mėsa dėl prieskonių tampa aromatinga ir maloni, o dėl grietinės ir svogūnų - malonaus skonio.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
222 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.17/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Sultinga kariuota kiauliena Žingsnis 1
Pirmiausia mėsą supjaustykite nedidelėmis plokštelėmis ir 8 minutes kepkite saulėgrąžų aliejuje.

Žingsnis 2

Sultinga kariuota kiauliena Žingsnis 2
Supjaustykite laksą ketvirčiais žiedų ir kepkite su mėsa 5 minutes. Tada sudėkite karį, druską, pipirus ir kepkite dar 5 minutes. Supilkite grietinę, uždarykite dangtį ir troškinkite 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos