Publikavimo data: 2024-06-09
Sultinga kariuota kiauliena
Kiauliena labai gerai atstato energiją, be to, joje yra daug daugiau B grupės vitaminų, palyginti su kitų rūšių mėsa. Kiaulieną galima ruošti įvairiais būdais, tačiau paprasčiausias ir labiausiai paplitęs būdas - troškinta mėsa su svogūnais ir prieskoniais. Paruošta pagal šį receptą mėsa dėl prieskonių tampa aromatinga ir maloni, o dėl grietinės ir svogūnų - malonaus skonio.
Žingsnis 1
Pirmiausia mėsą supjaustykite nedidelėmis plokštelėmis ir 8 minutes kepkite saulėgrąžų aliejuje.
Žingsnis 2
Supjaustykite laksą ketvirčiais žiedų ir kepkite su mėsa 5 minutes. Tada sudėkite karį, druską, pipirus ir kepkite dar 5 minutes. Supilkite grietinę, uždarykite dangtį ir troškinkite 10 minučių.
Kategorijos