Publikavimo data: 2024-06-09
Sultinga kiauliena saldžiarūgščiame padaže
Šiame recepte mėsa patiekiama su makaronais, todėl patiekalas yra skanus ir sotus. Šio patiekalo pikantiškumas slypi aštriame padaže ir įvairių daržovių derinyje. Todėl svarbiausia nepamiršti prieskonių, dėl jų mėsa tampa minkštesnė ir sultingesnė. Labai svarbu rinktis šviežią kiaulieną, nes ji yra pagrindinis ingredientas.
Žingsnis 1
Pirmiausia supjaustykite kiaulieną batonais arba mažais kubeliais.Į mėsą suberkite krakmolą, sojų padažą ir vandenį. Išmaišykite ir palikite marinuotis 15 minučių.
Žingsnis 2
Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų, įmaišykite mėsą į marinatą ir keliomis porcijomis sudėkite kiaulienos gabalėlius į karštą aliejų. Kepkite po pusę minutės iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 3
Sudėkite daržoves į keptuvę ir nuolat maišydami troškinkite 5 minutes ant vidutinės ugnies. Atskirai sumaišykite pomidorų pastą, sojų padažą, tarkuotą imbierą ir smulkintą česnaką. Kai padažas bus vientisas, užpilkite jį ant daržovių. Užvirinkite daržoves ir sudėkite į keptuvę mėsos gabalėlius. Virkite 5 minutes.
Kategorijos