Publikavimo data: 2024-06-16
Sultinga kiauliena sūryje
Kiauliena, kepta su sūriu, būna minkšta ir tiesiog tirpsta burnoje. Šis patiekalas tiks su bet kokiu garnyru. Kiaulieną su sūriu galima patiekti su bulvėmis, makaronais ir grikiais.
Žingsnis 1
Kruopščiai nuplaukite mėsos mėsą. Nulupkite kiaulieną nuo folijos ir supjaustykite griežinėliais, tada juos apskrudinkite, pabarstykite pipirais ir druska ir palikite šiek tiek pastovėti. Nulupkite svogūną ir supjaustykite pusžiedžiais. Paruoškite kepimo skardą, išklokite ją folija, lengvai patepkite aliejumi, išdėliokite mėsos griežinėlius, uždenkite svogūnų sluoksniu, apliekite majonezu ir apibarstykite sūrio drožlėmis.
Žingsnis 2
Įstumkite kepimo skardą į maždaug 180 laipsnių temperatūros orkaitę, labai skani kiauliena po sūriu bus paruošta maždaug po 25 minučių, tada palikite ketvirtį valandos pastovėti.
Kategorijos