Sultinga kiaulienos boujenina multicooker keptuvėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Sultinga kiaulienos boujenina multicooker keptuvėje

Jūsų šeima mėgsta sumuštinius, tačiau nepasitikite parduotuvėje pirktos dešros kokybe? Pabandykite pasigaminti sveiką pakaitalą pagal mūsų paprastą receptą. Minimalios jūsų pastangos, šiek tiek ištvermės ir sultinga bulvienė sumuštiniams patiks jums ir jūsų artimiesiems.
Gaminimo laikas
1440 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
257 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
21 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Sultinga kiaulienos boujenina multicooker keptuvėje Žingsnis 1
Kruopščiai įtrinkite mėsą prieskoniais ir druska, suvyniokite ją į maistinę plėvelę arba įdėkite į maišelį. Palikite kiaulieną šaldytuve per naktį, kad marinuotųsi. Ryte įtrinkite marinuotą kiaulieną česnaku ir mėgstamais kvapniais prieskoniais arba mėsai skirtu prieskonių mišiniu.

Žingsnis 2

Sultinga kiaulienos boujenina multicooker keptuvėje Žingsnis 2
Taip paruoštus lašinius kruopščiai ir tvirtai suriškite siūlu. Galite naudoti elastinį tvarstį, tačiau prieš tai jį reikėtų nuplauti ir pamirkyti verdančiame vandenyje, kad atstotų vaistų kvapą. Tvirtai surišta mėsa vėliau nesuskils į gabalus. Įdėkite kiaulieną į kepimo rankovę ir labai tvirtai suriškite kraštus, kad kepant į mėsą nepatektų vandens. Maišelį galite apvynioti keliais maistinės plėvelės sluoksniais.

Žingsnis 3

Sultinga kiaulienos boujenina multicooker keptuvėje Žingsnis 3
Perkelkite rankovę su šonine į multicookerį ir užpilkite verdančiu vandeniu. Uždarykite dangtį ir įjunkite "troškinimo" režimą 90 minučių. Jei jūsų daugiafunkcinė keptuvė neturi šio režimo, galite naudoti panašios temperatūros režimus, pavyzdžiui, "kepimas", "garai", "sriuba" arba "plovas".

Žingsnis 4

Sultinga kiaulienos boujenina multicooker keptuvėje Žingsnis 4
Baigę gaminti multicooker, išimkite mėsą iš dubens, bet neišimkite jos iš rankovės. Palikite bulvienę kambario temperatūroje, kol ji visiškai atvės, o tada padėkite į šaldytuvą iki ryto. Ryte išpakuokite mėsą ir pašalinkite visus siūlus. Jei reikia, drėgmės perteklių nuvalykite popieriniu rankšluosčiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, mėsos patiekalai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, mėsainiai, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos